Széles látószöggel jönnek az új Dell monitorok

Az újdonságok között szerencsére egyetlen TN+Film panellel ellátott termék sincs.

Széles látószöggel jönnek az új Dell monitorok

A Dell 2013-as S sorozatú megjelenítői modelltől függően VA, illetve IPS típusú LCD panel köré épülnek, így széles betekintési szögeket, valamint minőségi megjelenítést kínálnak. Az öt új monitor mindegyike LED-es háttérvilágítást alkalmaz és esetükben az 1080P-s natív felbontás is közös tulajdonságnak minősül.

Az S2740L és az S2440L modellek széltől-szélig tartó üvegborítást kaptak, de a többiek sem matt, hanem fényes kijelzővel érkeznek. Utóbbi, azaz az S2440L az egyetlen VA panellel szerelt példány, a többiek mind IPS típusú LCD panelt alkalmaznak. A másik említésre méltó modell az S2740L, amely 27 colos képátlójával, kétportos USB 2.0-s hubjával és három videó bemenetével emelkedik ki a mezőnyből. Ennél a monitornál további érdekesség, hogy VESA 100 támogatással érkezik, azaz egyszerűen falra, illetve flexibilis fali karra szerelhető.

Annak érdekében, hogy az új megjelenítők fontosabb tulajdonságait könnyebben át lehessen tekinteni, az alábbi táblázatban összesítettük őket. Íme:

Az új monitorok egyszerű, letisztult dizájnnal érkeznek, beépített állványuk pedig csak a kijelző előre, illetve hátra történő döntésére ad módot, magasságállítási lehetőség sajnos nincs.

A 2013-as S sorozat tagjai már elérhetőek kereskedelmi forgalomban, méghozzá a fenti táblázatban szereplő ajánlott végfelhasználói árakon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward