Száz nap alatt értékesítettek húszmillió Galaxy S III-at

A Samsung jelenlegi zászlóshajója szinte fékezhetetlenül tör előre az eladási listán, és néhány hónappal a bemutatását követően meg fogja előzni a több mint egy éves Galaxy S II-t és a legelső Galaxy S-t is. És egyáltalán nem lankad a népszerűsége.

Száz nap alatt értékesítettek húszmillió Galaxy S III-at

A Samsung jelenlegi zászlóshajója szinte fékezhetetlenül tör előre az eladási listán, és néhány hónappal a bemutatását követően meg fogja előzni a több mint egy éves Galaxy S II-t, valamint a legelső Galaxy S-t is. És egyáltalán nem lankad a népszerűsége.

A Samsung egy frissen publikált sajtóközleményben számolt be a csúcskészülék újabb rekordjáról. Korábban az egy, az öt, és a tízmilliós eladási rekord is az ő neve mellé került. Ehhez az eredményhez mindössze 100 napra volt szüksége, ami annak fényében érdekes, hogy az első 10 millió értékesítése még 55 napba telt. Ez alapján nem hogy csökkent, még nőtt is a kereslet a telefon iránt. Persze a Samsung tesz is ennek érdekében, mivel a május 25-én elrajtolt telefont egyre több szolgáltatónál lehet megvásárolni. Ráadásul már az új színek terveivel is előálltak, ami szintén élénkítheti a eladásokat.

A következő határ a 30 millió. Ennek az az érdekessége, hogy a Samsung által közölt adatok szerint eddig még egyik Galaxy S sem érte el, így némi házi verseny alakul ki a generációk között. A befutó minden bizonnyal a Galaxy S II lehet, de a harmadik S is nagyon gyorsan terjeszkedik. A jelenlegi tendencia szerint októberre biztosan meglesz az első 30 milliós eladással büszkélkedő androidos okostelefon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward