Sugo SG09: kompakt számítógépház sok bővítőhellyel

A Silverstone újdonsága remek alternatíva lesz, ha kompakt, jól szellőző PC építése a cél.

Sugo SG09: kompakt számítógépház sok bővítőhellyel

A Sugo SG09-es kuckó egy SFF formátumú megoldás, amely micro-ATX, mini-ITX és DTX típusú alaplapokat egyaránt fogad. A kívül-belül feketében pompázó ház 220 x 295 x 254 milliméteres mérettel bír, tömege pedig 5,3 kilogramm.

A nagyjából két hét múlva megjelenő újdonság bővítőhelyek tekintetében rendkívül jól el van eresztve, hiszen kis formátuma ellenére elfér benne egy vékony felépítéssel érkező – notebook stílusú – 5,25 colos optikai meghajtó, két darab 3,5 colos merevlemez, illetve négy darab 2,5 colos formátumú adattároló is.

Jó hír, hogy a ház PCI bővítőhelyekkel is bír, méghozzá szám szerint néggyel, ami a kompakt, helytakarékos konfigurációk esetében bőven elég kell, hogy legyen. A pici ház belsejében 13,3 hüvelyknyi, azaz 33,78 centiméternyi hely áll a videokártyák rendelkezésére, processzorhűtőből pedig akár 165 milliméter magas példányt is gond nélkül el tud nyelni az új ház.

Az előlapi portok között a mikrofon bemenet és a fejhallgató kimenet mellett két USB 3.0-s port is helyet kapott. A lehető legjobb szellőzésről három légkeverő gondoskodik. A ház oldalán és hátulján egy-egy 120  milliméteres átmérőjű ventilátort találunk, a ház tetején pedig egy 180 milliméteres Air Penetrator ventilátor teljesít szolgálatot.

A Silverstone Sugo SG09 hamarosan megjelenik az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 90 euró körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward