Strapabíró lett a Getac két akkumulátorral ellátott táblája

Az F110-es modell felszereltség tekintetében sem kispályás.

Strapabíró lett a Getac két akkumulátorral ellátott táblája

A Getac megkezdte legújabb táblájának szállítását, amely az F110-es típusjelzést kapta. Az újdonság meglehetősen strapabíró kivitelben érkezik, így akár extrémebb kültéri használat alkalmával is hatékonyan helyt tud állni.

A kültéri használatot segíti az a tény is, hogy a 11,6 hüvelykes képátlójú LCD érintőkijelző, amely egyébként 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel, 800 cd/m2-es fényerősséget kínál, így napsütésben is jól használható. A kijelző a LumiBond eljárást alkalmazza, amelynek lényege, hogy egy egységben egyesíti a kijelző üveget az érintőpanellel és az LCD panellel. Maga a kijelző tehát egy minőségi darab, amely nem csak strapabíró, de remek képminőséget is kínál, plusz többérintéses támogatással is rendelkezik. A kapacitív érintőkijelzőből opcionálisan olyan példány is kérhető, amely nem csak többérintéses támogatást kínál, de a digitizer funkcióval ellátott érintőceruzákkal is kompatibilis.

Az új tábla meglehetősen masszív házzal rendelkezik, ami a MIL STD 810G, az IP65 és a MIL-STD-461F szabványok követelményeinek egyaránt megfelel, így kibírja, a leejtést, a rázkódást, a kisebb ütéseket, de emellett a rezgésekkel, a folyadékcseppekkel, a porral és a folyadékkal szemben is ellenálló – persze csak az említett szabványok által meghatározott mértékig.

Az F110-es modell kétféle kivitelben érkezik: az egyik változat egy Intel Core i5-4300U, a másik pedig egy Core i7-4600U processzort alkalmaz. Rendszermemóriából 4 GB-nyi áll rendelkezésre, de igény esetén akár 8 GB-nyit is kérhetünk a termékbe. Az adatok tárolásáról 128 GB-os vagy 256 GB-os SSD NAND Flash tárhely gondoskodhat, a videó vezérlő szerepét pedig – mindkét esetben – egy Intel HD Graphics 4400-as példány tölti be.

Az új tábla opcionálisan előlapi HD kamerával és 5 megapixeles hátlapi kamerával egyaránt elérhető. A kínálatban microSD memóriakártya-olvasó, Bluetooth 4.0-s támogatás és 802.11ac WiFi vezérlő egyaránt jelen van. A termék opcionálisan 4G LTE, illetve GPS támogatással szintén felvértezhető. Az új tábla a felsoroltak mellett opcionálisan 1D/2D vonalkód-olvasó funkcióval is felruházható.

Akkumulátorból nem egyet, hanem rögtön kettőt kapunk, amelyek ráadásul könnyedén, akár a tábla működése közben is cserélgethetőek. A lítium-ion típusú akkumulátorok egyenként 2160 mAh-s kapacitással rendelkeznek, együttesen pedig akár 12,4 órán keresztül is képesek árammal ellátni a rendszert (ami elég soknak tűnik ekkora akkumulátorok mellett). A kétakkumulátoros F110 314 x 207 x 24,5 milliméteres mérettel érkezik, tömege pedig 1,4 kilogramm, ami strapabíróságát elnézve egyáltalán nem tűnik soknak.

Az októberben bemutatott Getac F110 szállítása még csak most indult meg, viszont a gyártó még mindig nem árulta el, pontosan milyen alapáron kerül a boltok polcaira az újdonság.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward