Strapabíró 2 TB-os külső HDD a Sony műhelyéből

Az új külső HDD azt is kibírja, ha kétméteres magasságból leejtik, de emellett a pornak és a fröccsenésnek is ellenáll, a tápellátást és az adatátvitelt pedig egyetlen USB 3.0-s kábelen keresztül oldja meg.

Strapabíró 2 TB-os külső HDD a Sony műhelyéből

Megérkezett a Sony legújabb strapabíró külső merevlemeze, amely 2 TB-os adattároló kapacitásával és igényes, rendkívül ellenálló házával próbálja meghódítani a vásárlók szívét. A termék emellett egyéb extrákat is kínál – ezekről rövidesen lerántjuk a leplet.

A 2 TB-os újdonság is ugyanígy néz ki, csak a felirat más rajta

A PSZ-HA2T termékkóddal ellátott 2 TB-os újdonság a negyedik modell a Sony strapabíró külső adattárolókat tartalmazó termékpalettáján, ahol az 500 GB-os és az 1 TB-os merevlemezek mellett egy 256 GB-os SSD meghajtó is lapul. Az új külső adattároló elődeihez hasonlóan szintén masszív, komoly védelmet kínáló házat kapott, ami a benne lévő adattárolót akkor is megvédi, ha kétméteres magasságból leejtjük. A ház megfelel a MIL-STD-810G szabvány követelményeinek, de emellett IP5X szintű porállósággal és IP4X szintű fröccsenéssel szembeni ellenállósággal is büszkélkedik, így a szokásosnál extrémebb körülmények között is használható.

Az új külső adattároló előtelepített meghajtó-formázó segédprogrammal kerül forgalomba, ami az exFAT, FAT32, HFS+ és NTFS fájlrendszereket egyaránt támogatja. A csatolófelületek között egy USB 3.0-s és két FireWire 800-as port sorakozik. A 2 TB-os modell 500 GB-os és az 1 TB-os társaihoz hasonlóan USB 3.0-s kapcsolaton keresztül akár 120 MB/s-os adatátviteli sebesség biztosítására is képes. Az újdonságból igény esetén többet is egymásra pakolhatunk, majd összekapcsolva őket nagy adattároló kapacitású, tempós tárhelyhez juthatunk. A meghajtók hűtése a kialakítás miatt ekkor is jó hatásfokkal üzemel, ugyanis közöttük is áthaladhat a levegő. Jó hír, hogy a külső adattároló nem igényel külön külső tápegységet, ugyanis egy USB 3.0-s kábelen keresztül oldja meg az adatátvitelt és a tápellátást.

A három év garanciával érkező újdonság várhatóan az idei év júniusában kerül az üzletek polcaira, ára pedig 269,49 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward