Stílusos új laptoptémák a Packard Bell-től

Ezúttal egész pontosan a cég olaszországi részlege jelentkezett rögtön hat új laptop-szériával, amelyekről túl sok infót nem közöltek ugyan néhány alapvetésen túlmenően, de már ezek is elég érdekesnek tűnnek.

Stílusos új laptoptémák a Packard Bell-től

Ezúttal egész pontosan a cég olaszországi részlege jelentkezett rögtön hat új laptop-szériával, amelyekről túl sok infót nem közöltek ugyan néhány alapvetésen túlmenően, de már ezek is elég érdekesnek tűnnek.

Elsőként vegyük talán a 13,3 hüvelykes RS65-öst, amely Intel Centrino 2-vel, valamint dedikált videókártyával működik - amely utóbbit igény esetén deaktiválhatjuk is, ha épp nincs rá szükség, ezzel is meghosszabbítva a gép üzemidejét. Rendelkezik DVI- és HDMI-kimenetekkel, valamint tálca nélküli optikai meghajtóval is. A kör alakú érintőpadot egy fényes gyűrűvel kerítették körbe, és általában véve a gép egészétől sem sajnálták sem a krómot, sem pedig a színeket.

Érdekes az SL81 is, amely az AMD nemrég bejelentett Puma platformjára épül; a videókártya (Radeon, PowerXpress Hybrid CrossfireX-szel) szükség esetén itt is lekapcsolható, azonban a képernyő itt már jóval terebélyesebb (17 hüvelyk), valamint jutott belé TV-tuner, eSATA, FireWire és DVI is, valamint két merevlemez és egy mélynyomó. Egyéb tekintetben nagyjából megegyezik a 15,4 hüvelykes ML-szériával.

A 15,4 hüvelykes MT és a 17-es ST esetében azonban már újra visszatértek az Intelhez, ezúttal Centrino 2 Montevina platformot alkalmazva. A kártyakapcsolás itt sem meglepő - ezúttal azonban a cég közölt egy olyan adatot is, amely szerint ha az integrált Intel GMA X4500 GM45-ről átváltunk a dedikált 512MB memóriával ellátott ATI Mobility Radeon HD 3650-re, az mintegy 20% teljesítmény-növekedést eredményez. Természetesen ezúttal sem hiányozhatnak sem a HDMI-kimenetek, sem pedig a kellően elegáns burkolat.

Végül, de nem utolsósorban az EasyNote TN65 zárja a sort, amelyet "elsőgépezőknek" vagy a fiatalabb korosztály tagjainak szántak. Ez 15,6 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet és Intel Centrino 2 platformra épül, az érintőpadja pedig - akárcsak az eddig említett új társaié is - egy kapcsoló útján könnyedén deaktiválható, ha épp csak gépelni szeretnénk és/vagy ha egy külső egeret használunk.

Pontos megjelenési dátum és árazási adatok sajnos nem ismeretesek - ez a gépcsalád azonban a változatosság kedvéért most olyasvalami lesz, ami itt az öreg kontinensen jön ki először, és nem tudni még, hogy mikor-hogyan kerülhet ki innen máshova is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward