Stílusos kiegészítőkön dolgozik a Huawei

A Band Zero egy okosóra, a Whistle pedig egy Bluetooth-os headset lesz.

Stílusos kiegészítőkön dolgozik a Huawei

A Huawei miután bemutatta a Honor széria legújabb tagját, a Honor 7 okostelefont, némi előzetes információmorzsát is elhintett két érkező kiegészítővel kapcsolatosan. A vállalat a Twitteren tette közzé a Band Zerót, illetve a Whistle-t ábrázoló képeket.

Huawei Band Zero

A Huawei Band Zero egy új viselhető szerkezet lesz, valószínűleg okosóra, de ezt a specifikációjának hiányában lehet nehéz megmondani. Az is lehet, hogy egy minimalista megoldás lesz, órás kinézettel (persze a Zero a dizájnra is érthető a beharangozó kép alapján).

A termék egy kényelmes viseletet biztosító, szilikon pánttal lett ellátva, ami finoman textúrázott kívülről. Maga a szerkezet fémes házban foglal helyet, ami szálcsiszolással nyerte el a végleges formáját. Mivel részletes specifikáció nincs, így egyelőre csak sötétben tapogatózunk a képességeit tekintve, néhány apróságra viszont már fény derült. Állítólag vegyes használat mellett négy napig is bírni fogja egy töltéssel, és olyannyira ellenálló lesz, hogy IP68 védettséget élvez. Ez azt jelenti, hogy por egyáltalán nem tud bele férkőzni, víz pedig csak hosszabb idő után, nagyobb nyomás mellett tehet benne kárt. A Band Zero három különböző színű szíjjal lesz megvásárolható, fehér, fekete és bézs kivitel alkotja majd a kínálatot – a feketénél a fém is fekete, a többi esetében azonban natúr a felület.

A Huawei egyébként nem először kerül a figyelem középpontjába egy viselhető eszköznek köszönhetően. A sokak által az egyik legjobbnak tartott okosóra is a keleti céghez köthető; az egyszerűen csak Huawei Watch-ként bemutatott szerkezet a Mobile World Congress-en vált ismerté, és a zafír kristályüveggel, a körszámlappal, a fémes tokkal és az Android Wear rendszerrel hamar belopta magát sokak szívébe. Kíváncsian várjuk, hogy a Band Zero milyen képességek birtokában lesz, de az már biztos, hogy a stílusra itt sem lehet majd panasz.

Ha minden a terv szerint alakul, akkor a Huawei Band Zero augusztusban kerülhet a boltok polcaira, ám arról egyelőre nincs hír, hogy mennyibe fog kerülni. Annyi biztosra vehető, hogy a Huawei Watch-tól olcsóbb megoldásra van kilátás – amit egyébként még szintén nem lehet kapni, annak ellenére, hogy már több hónapja bemutatkozott.

Huawei Honor Whistle

A másik különlegesség, amiről szintén a Twitteren számolt be a Huawei, a Honor Whistle headset. Ezt a vállalat kifejezetten a Honor 7 okostelefon mellé ajánlja, és a dizájnja legalább olyan nívósra sikerült, mint az új mobilé, és a fenti Band Zeróé. Az érkező headset nagyon letisztult vonalvezetésű, de ugyanakkor igazán modern is. A képességeit illetően semmilyen adattal nem szolgált a Huawei, de úgy fest, hogy az egyik különlegessége a beépített potméteres hangerőszabályzóban rejlik majd. Fekete-szürke és fehér-arany színekben lesz elérhető.

Arról sajnos nem esett szó, hogy a Honor Whistle mikor kerülhet a boltok polcaira, és az ajánlott fogyasztói árát is homály fedi. Ezt a kiegészítőt elsősorban ugyanazokon a területeken értékesítheti a gyártó, ahol a Honor 7 is megvásárolható lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward