Stílusos karmobil a Phenomtól

Érdekes új mobil-karórával, név szerint a SpecialOPS-szal állt elő a Phenom, amelynek a praktikussága helyenként megkérdőjelezhető ugyan, viszont megjelenésre valóban csinos darabot formáltak belőle.

Stílusos karmobil a Phenomtól

Érdekes új mobil-karórával, név szerint a SpecialOPS-szal állt elő a Phenom, amelynek a praktikussága helyenként megkérdőjelezhető ugyan, viszont megjelenésre valóban csinos darabot formáltak belőle (bár hozzá kell tegyük, hogy az LG bejelentett óratelefonja azért szebbnek hat).

Hálózathoz nem kötött, így gond nélkül használható gyakorlatilag bárhol a maga háromsávos GSM-jével; rendelkezik - természetesen - webkamerával is (1,3 megapixel), bár hogy ezt videokonferenciára is lehet-e használni, az kérdéses, lévén erről nem ejtenek szót, de "normál" fényképezés céljából mindenképp rendelkezésre áll, ezt kiemelik.

Nem hiányozhat belőle persze a mikrofon (ergo megy headset nélkül is), valamint az MP3/MP4-lejátszás sem. Mindezeket a funkciókat tárhely tekintetében tetszés szerinti Micro SD kártyákkal támogathatjuk meg (alapból 256MB-osat adnak hozzá). Bluetooth 2.0 is adott, üzemidő tekintetében pedig 120 óra készenléti, és két óra beszédidőt ígérnek.

A praktikusság tehát leginkább csak a számbillentyűk és az érintőképernyő mérete miatt válik kétségessé. Előbbihez valóban nem ártanak a viszonylag karcsú ujjak, utóbbihoz pedig egyenesen ceruza szükségeltetik (amit értelemszerűen szintén adnak hozzá). $295-tól kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward