Stílusos és megfizethető a Corsair új számítógépháza

A Corsair 50 dolláros újdonsága remekül bővíthető, rendelkezik oldalablakkal és előlapja sem unalmas, így sokak számára lehet jó alternatíva, ha költséghatékony számítógépház kiválasztása a cél.

Stílusos és megfizethető a Corsair új számítógépháza

A Corsair egy új, Carbide sorozatú számítógépházzal bővítette kínálatát, ami egy kifejezetten költséghatékony megoldás lett, kellően elegáns dizájnnal, így aki pénztárcabarát számítógépházat keres, de nem szeretne egy unalmas formavilággal megáldott terméket, mostantól eggyel több opció közül választhat.

Galéria megnyitása

A Carbide Series SPEC-05 egy közepes méretű toronyház, ami dizájn és bővíthetőség terén igyekszik megfelelni a gamer igényeknek. Az előlap mögé egy piros LED-es világítással ellátott 120 milliméteres ventilátor került, amelynek fényei átszűrődnek a szellőzőrácson. A bal oldallap plexiből készült, így a hardver bármikor megcsodálható működés közben, a ma oly divatos kétkamrás dizájn azonban a jelek szerint már nem fért bele a költségvetésbe. Az új ház előlapjának tetejére egy USB 3.0-s és egy USB 2.0-s port került, de a szokásos audió csatlakozók sem hiányoznak a kínálatból.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Belül, a szerelőablakkal is ellátott alaplaptálcán ATX és microATX formátumú alaplapok számára van hely, de a kábelek elvezetéséről is gondoskodtak, hiszen számos kivágást alakítottak ki a tálcán – gumibetéteket azonban már nem tettek rájuk, hiszen mégis csak egy 50 dolláros számítógépházról van szó. A bővítőkártyákat 370 milliméternyi hely várja, processzorhűtőből maximum 150 milliméter magasat használhatunk, a ház alján helyet foglaló tápegység pedig maximum 180 milliméter hosszú lehet. Az adattárolókat három fiók várja, amelyek 3,5 és 2,5 hüvelykes meghajtókat fogadnak, de rajtuk kívül két 2,5 hüvelykes bővítőhelyet is rejt a ház. A bővítőkártyákat összesen 7 PCI hely várja.

Galéria megnyitása

A szellőzést alap esetben egy 120 milliméteres előlapi ventilátor segíti, ami piros LED-es világítással rendelkezik. Az előlapon elfér egy második 120 milliméteres ventilátor is, sőt, ha a HDD bővítőkeretet kiszereljük, akkor egy harmadik légkeverő számára is van hely – de ezeket két darab 140 milliméteres ventilátorral is kiválthatjuk. A tetőlapra kettő, a hátlapra pedig egy 120 milliméteres ventilátor kerülhet – a tetőlapi példányokat itt is ki lehet váltani 140 milliméteres megoldásokkal. Aki folyadékhűtő szett beépítésén gondolkodik, a ház előlapja mögé egy 240 milliméteres hőleadó radiátort szerelhet, ha a HDDR keretet eltávolítja, plusz a hátlapon is van hely egy 120 milliméteres hőleadó radiátor számára. A kritikus pontokon kivehető, tisztítható légszűrőket is elhelyeztek, így kevesebb por kerül a házba.

Galéria megnyitása

A Corsair Carbide Series SPEC-05 már elérhető kereskedelmi forgalomban. A két év jótállással érkező újdonság 50 dollárba kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward