Soprano - az alumínium billentyűzet

A Thermaltake legújabb alkotása a Soprano nevet viselő alumínium billentyűzet megalkotásánál mindvégig fontos szempont volt az ergonómikus felület kialakítása, és ez meg is hozta gyümölcsét - tökéletesen illeszkedik is a gépelő kézhez.

Soprano - az alumínium billentyűzet

A Thermaltake legújabb alkotása a Soprano nevet viselő alumínium billentyűzet megalkotásánál mindvégig fontos szempont volt az ergonómikus felület kialakítása, és ez meg is hozta gyümölcsét - tökéletesen illeszkedik is a gépelő kézhez. Még az egyes billentyűket is úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjenek az ujjakhoz. A billentyűk alatti Scissor rendszer arról is gondoskodik, hogy még a billentyűk lenyomása is a lehető legkellemesebb érzést nyújtsa.

Mindezek a tervezési finomságok a látszattal ellentétben nem csak a kényelmet szolgálják, hanem a billentyűzet élettartamát is jelentősen megnövelik. Ugyanez mondható el a tökéletes szerkezeti integritásról is, ami nem csak a billentyűzet súlyát csökkenti, hanem szintén hozzájárul az élettartam kinyújtásához.

Ezen kívül ellátták a klaviatúrát olyan gyorsbillentyűkkel is, amelyek a böngészőnket, e-mailprogramunkat, a hangerőszabályzót, a keresést, vagy épp a Kedvenceinket aktiválják egy pillanat alatt - mindezeket takaros rendben, egymás mellett helyezték el a bal fölső sarokban, ahol bármikor könnyen és gyorsan elérhetőek. Mindent egybevetve, egy igen stílusos és elegáns alkotással van dolgunk, ami nem csak szép, de abszolút praktikus is - és aminek minden egyes példányát szigorú szabványok szerint, csúcsminőségre törekedve alkották meg.

Az USB Thermaltake Soprano billentyűzet fehér és fekete színekben kapható, 1245 grammot nyom, méretei pedig a következők: 425 x 203 x 26 mm.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward