Sony: Teljesítményjavító frissítést kapott az Xperia Z és a ZL

A japán gyártó csúcsmodelljei a felhasználói tapasztalatok szerint nagyobb sebességre kapcsoltak egy új frissítés telepítését követően. 

Sony: Teljesítményjavító frissítést kapott az Xperia Z és a ZL

A Sony mostanában eléggé odafigyel a készülékeinek szoftveres oldalára, azoknak az értékesítését követően is, ami dicséretes. Például a Sony az egyetlen gyártó jelenleg, aminek már van Android 4.3 frissítési listája is, ám ezúttal azért még nem ezt köszönthetjük az Xperia ZL és Xperia Z okostelefonokon.

A most befutott szoftver továbbra is az Android 4.2.2-es Jelly Bean kiadásra épít, így radikális változásokat ne keressünk, ám az eddigi tapasztalatok alapján, bizony feltűnő lesz a javulás, legalábbis a rendszer sebességére nézve. A Sony hivatalos változáslistát nem közölt, így nem tudni, hogy pontosan milyen javításokat és optimalizálásokat végeztek az eddigiekhez képest, de szerencsére a csúcsmodelleknek lelkes felhasználói táboruk van, így egy sor eltérésre fény derült időközben.

[list type="unordered"]

[/list]

Az új build a különböző modellekre telepíve.

A sok hibajavítást és jelentős gyorsulást figyelembe véve bizony ajánlott a telepítés. Ez a lista meglehetősen kellemes dolgokat tartalmaz, ám akad olyan beszámoló is, amelyben hibát észleltek: egy véleményező szerint az AnTuTu teljesítménytesztelő alkalmazás alatt szokatlan gyorsasággal melegedett be a készülék. A fent leírtaktól eltérően ezt mások nem erősítették meg, így reméljük, nem általános dologról van szó.

A friss operációs rendszer szokás szerint több módon feltelepíthető: választhatjuk az OTA utat, de a Sony asztali gépekre szánt kliensével is elvégezhető ez a művelet. Az szoftvert a 10.31.A.0.244 buildszámmal azonosíthatjuk majd be pontosan, Over-the-Air kivárva azért pár napba beletelhet, mire eljut hozzánk (ez változó a terheléselosztás miatt). Természetesen OTA, vagyis Wi-Fi-n történő telepítés esetében ezúttal is ügyelnünk kell egy pár dologra: így például a töltöttségi szintre, valamint a stabil és gyors internetkapcsolatra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward