Sony, Crackle, filmesek - felvétel

Sony, Crackle, filmesek - felvétel

A Sony Corp. tulajdonában álló Sony Pictures Entertainment felújította a korábban Grouper néven ismert netes videómegosztó-oldalát; egyebek mellett új nevet és új célt is adtak neki. A mostantól a Crackle nevet viselő oldal a többi hasonlóval ellentétben nem amatőr felvételekre pályázik, hanem a valóban tehetséges filmeseket kívánja pártfogásába venni.

Két fő ok áll ennek a váltásnak a hátterében: egyrészt az a vágy, hogy a Crackle minél jobban megkülönböztethesse magát a YouTube-tól (a Google üdvöskéje lényegében egyeduralkodó a saját készítésű videók megosztásának területén), másrészt pedig az a remény, hogy a profibb videókkal jobban el lehet majd adni a hirdetéseket is.

"A YouTube-bal ellentétben nálunk nem lesz több millió felhasználó" - magyarázta Josh Felser, a Crackle elnöke. - "Mi a legjobbakat válogatjuk össze és vesszük a szárnyaink alá."

A Crackle honlapján tehát csak alaposan megrostált, a felhasználók és a szerkesztők által is értékelt és véleményezett videók fognak megjelenni. Ezek közül kerülhetnek ki aztán azok az alkotók, akik találkozhatnak a Sony filmes-, animációs- és tévés csoportjaival, és előadhatják nekik az elképzeléseiket.

A Sony 65 millió dollárért vásárolta fel tavaly a Grouper Networks-öt, a Crackle elődjét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward