Sokkoló lesz a Galaxy S20 ára?

Sokkoló lesz a Galaxy S20 ára?

Egyre több információ lát napvilágot a Samsung következő csúcsszériája kapcsán, és most olyan hírek jelentek meg, ami alapján a felsőkategóriás okostelefonokért bizony mélyen a zsebükbe nyúlhatnak majd a vásárlók. Nagyjából az Apple iPhone árszintjéhez igazodhatnak a mobilok.

A Galaxy S20 hivatalosan csak február 11-én fog bemutatkozni, azonban már záporoznak az információk az okostelefonnal kapcsolatban. Nemrégiben számolhattunk be arról, hogy a széria specifikációja jelentős mértékben kiszivárgott, most pedig már az árazásról is szó esett.

A Galaxy S20 ajánlott fogyasztói ára 900 euró lehet, amire 100 eurót fog ráhúzni az 5G támogatás, szóval az SGS20 5G már 1000 eurót kóstálhat majd. A Galaxy S20+ esetében az alapár lehet 1000-1050 euró, és 1100 euróért lehet majd hozzájutni az 5G támogatással. A Galaxy S20 Ultra 5G pedig 1300 eurós árcédulával léphet a pályára.

Galéria megnyitása
Előzetes renderkép az SGS 20-ról

Olcsónak persze már egyébként a Galaxy S10 sorozat sem volt nevezhető, de a Samsung valamelyest emelhet az árakon. A Galaxy S10e, ami jelen állás szerint nem kap utódot, 750 euró volt, 900 euróról indult a Galaxy S10, és 1000 euró volt a Galaxy S10+. Az akkor még egzotikumnak számító Galaxy S10+ 5G pedig 1200 eurót kóstált, lényegében talán ennek az utódjaként lehet tekinteni a Galaxy S20 Ultra 5G-re.

Az árazásról szóló információk forrása szerint az Egyesült Államokban egy hajszállal olcsóbbak lehetnek majd a mobilok (850/950/1200 dollár), de az EU-s árak magukban foglalják a különböző sarcokat, míg az amerikai árak nettóban lesznek beharangozva.

Az újdonságok kapcsán friss információ még, hogy feketében, szürkében, kékben és rózsaszínben is elérhetőek lehetnek majd. És a Galaxy S20 Ultra elvileg 30-szoros mértékű hibrid zoomolási lehetőséget fog biztosítani.

Galéria megnyitása

Még arról is szó esett most, hogy a vállalat második hajtogatható okostelefonja, a Galaxy Z Flip (ha ilyen néven jön, mert erről még megoszlanak a vélekedések) ajánlott fogyasztói ára pedig 1400 euróban lehet majd meghatározva. Ez is rengeteg pénz, de érdemes a dolgot kontextusba helyezni. Ez nem egy vészesen magas összeg, ha a hajtogatható készülékek ligáját nézzük, sőt mi több, lényegében ez lehet az eddigi legolcsóbb ilyen konstrukció a Morotola Razr alá licitálva. Persze az eddigi információk alapján ez lesz a legegyszerűbb „dizájn” is egyben.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap