Sokkal könnyebb lesz eligazodni Intel Atom fronton

Az Intel új márkajelzésekkel látja el az Atom sorozat friss tagjait, így sokkal áttekinthetőbb lesz a kínálat.

Sokkal könnyebb lesz eligazodni Intel Atom fronton

Az Intel némi átalakítást eszközöl az Atom processzorcsaládnál, amelynek eredményeként könnyebben kiválaszthatják majd a vásárlók az igényeikhez leginkább passzoló példányt. Az új nevezéktan alapvető koncepciója a SoC egységek teljesítmény szerinti rangsorolása.

A vállalat a következő generációs Atom SoC egységek piacra dobásával tér át az új nevezéktanra, amely három szintre bontja az Atom SoC családot. Az Intel Atom x3 jelölésű modellek a belépőszintet képviselik, így teljesítmény és szolgáltatások tekintetében is "alap" megoldások lesznek. Aki kicsit gazdagabb funkcionalitásra és jobb teljesítményre vágyik, az Intel Atom x5-ös modellek között kell csemegéznie. A kínálat abszolút csúcsát az Intel Atom x7 modellek képviselik mind teljesítmény, mind pedig szolgáltatások tekintetében.

Az új Intel Atom SoC egységek phabletekben, táblákban, okostelefonokban és egyéb mobileszközökben kaphatnak helyet. Ezeknél a termékeknél a mobilitás a legfontosabb szempont, míg a Core M sorozat tagjait a hordozhatóság és a teljesítmény közötti egyensúly biztosítására törekszenek, a Core i sorozat tagjai pedig teljesítményre kihegyezve érkeznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward