Silicon Power SD memóriakártya WiFi adapterrel

A 802.11 b/g/n WiFi adapterrel érkező újdonság micro SD memóriakártya formájában is használható, igaz, ekkor már csak WiFi támogatás nélkül.

Silicon Power SD memóriakártya WiFi adapterrel

A Silicon Power bemutatta legfrissebb termékét, ami nem más, mint egy WiFi támogatással ellátott SD memóriakártya. Az apró adattároló a benne lapuló WiFi adapternek köszönhetően 2,4 GHz-es 802.11 b/g/n kapcsolaton keresztül egyszerűen és gyorsan meg tudja osztani a fotókat és a videókat.

A termék egy SD memóriakártya formájában érkezik, amelyben egy micro-SD formátumú memóriakártya lapul. Utóbbi a WiFi funkció mellőzése mellett önálló adattárolóként is használható. A 16 GB-os, illetve 32 GB-os változatban érkező újdonság esetében nincs szükség külön konfigurálásra a 802.11 b/g/n típusú WiFi kapcsolat használatához, így a rendszer könnyen és gyorsan beüzemelhető. A WiFi kapcsolaton keresztül egyszerűen megoszthatóak a fotók a táblákkal, okoselefonokkal, asztali számítógépekkel és noteszgépekkel - a Sky Share S10 egyidejűleg maximum 5 kliens kiszolgálására képes. Persze nem csak a korábban készített fotókat lehet megosztani vele, hanem a frissen készített képeket is: utóbbiak az Instant Sharing segítségével azonnal elérhetőek a különböző eszközök számára.

Az alkalmazás iOS-re kiadott változata

A Silicon Power újdonságához Sky Share SD app is készült, ami Android-ra és iOS-re egyaránt elérhető. Az alkalmazás a fotók és videók nézegetésére, megosztására, illetve feltöltésükre egyaránt lehetőséget ad.

A 32 x 24 x 2,1 milliméteres mérettel érkező Sky Share S10 mindössze két grammot nyom a mérlegen. A Class10-es sebességosztályú memóriakártya két év garanciával érkezik és 16 GB-os, illetve 32 GB-os adattároló kapacitást kínáló változatokban kerül a boltok polcaira. A Sky Share S10 hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, az viszont egyelőre nem derült ki, hogy az egyes példányok pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward