Sikeres lesz a HP Slate?

Még a HP-t is meglepte az új táblájuk iránti óriási érdeklődés, mely akkora méreteket öltött, hogy az új rendelések teljesítését már kénytelenek jövőre tolni, és még a korábban leadottaknál is jelentős csúszásokra számíthatnak a vásárlók.

Sikeres lesz a HP Slate?

Még a HP-t is meglepte az új táblájuk iránti érdeklődés, mely akkora méreteket öltött, hogy az új rendelések teljesítését már kénytelenek jövőre tolni, és még a korábban leadottaknál is jelentős csúszásokra számíthatnak a vásárlók.

Láthatólag tehát a HP lényegesen pesszimistább volt eredetileg, mivel mindössze 5.000 példányt gyártott le a Slate 500-ból, amely mennyiséggel természetesen messze nem tudták kielégíteni a 9.000-et is meghaladó számú rendelést. Jól járt azonban a 5001., és az utána következő összes többi vásárló is, mivel a rendelés késedelmes teljesítése miatt a HP 100$-t visszatérített nekik a készülék árából.

A vártnál jóval nagyobb érdeklődés természetesen nem csak a HP, de a Microsoft számára is kiemelten jó hír, mivel arra enged következtetni, hogy talán több is lehet az esélye a Win7-nek a táblák piacán, mint remélték - csak megfelelő készülék kell hozzá, és (egy-két másikkal ellentétben) a jelek szerint HP-é határozottan megfelelő.

Bár persze ennek is megvannak az árnyoldalai - például az ötórás üzemideje, ami egészében véve nem rossz, de a táblák kategóriájában annyira nem is kiemelkedő. Emellett időnként láthatólag nehezére esik a Win7 futtatása - bár összességében meglehetősen jól optimalizálták.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward