Sharp monitor IGZO panellel és extrém felbontással

A Sharp IGZO LCD panellel ellátott megjelenítője több szempontból is igazi különlegességnek minősül.

Sharp monitor IGZO panellel és extrém felbontással

A Sharp egy igazán különleges, hatalmas képátlóval érkező LCD monitor piacra dobására készül. A termék 32 hüvelykes képátlójú LCD panelje az IGZO technológiára alkalmaz, amely nem csak lélegzetelállítóan részletes, remek minőségű képet kínál, de energiatakarékosan is üzemel. Az IGZO eljárásról az elmúlt évek folyamán már többször is hallhattunk, sőt, okostelefonokban és táblákban is láthattuk.

A PN-K321-es Sharp megjelenítő személyében végre monitorban is rövidesen megcsodálhatjuk, mire képes egy IGZO alapú LCD panel. A szóban forgó megjelenítő nem csak az előbb említett tulajdonságai miatt érdekes, hanem azért is, mert hatalmas, 3840 x 2160 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A friss monitor videó bemenetei között HDMI és DisplayPort csatlakozók egyaránt jelen lesznek. A 4K-s monitort főleg profiknak, munkaállomások mellé szánja a Sharp, de vastagabb pénztárcájú átlagfelhasználók is megvásárolhatják, ha ez minden vágyuk.

További érdekesség, hogy az újdonság e szegmens legvékonyabb keretével rendelkezik, hiszen a keret mindössze 35 milliméter vastag. A különleges LCD monitor sajnos csak kevesek kiváltsága lesz, ugyanis Japánban, amikor a következő év februárjában végre megjelenik az üzletek polcain, nagyjából 5500 dollárnak megfelelő japán jent fognak elkérni érte, azaz meglehetősen drága lesz. Tény viszont az is, hogy a profi CAD-esek, valamint a profi tartalomkészítő szakemberek számára mindenképpen remek befektetés lehet a termék.

A Sharpk PN-K321-es megjelenítője remélhetőleg a következő év januárjának elején megrendezésre kerülő CES 2013 alkalmával már megtekinthető lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward