Scythe Ikazuti: egy új, olcsó PC kuckó

Scythe Ikazuti: egy új, olcsó PC kuckó

A Scythe most egy újabb, kifejezetten olcsó számítógépházzal rukkolt elő, amely micro-ATX, normál ATX és Flex ATX formátumú alaplapok fogadására lett felkészítve. A termék árához képest jó felszereltséggel érkezik és a gyártó állítása szerint szellőzés tekintetében sincs oka szégyenkezésre.

Az Ikazuti egy közepes torony formátumú kuckó, ami háromféle színösszeállításban érkezik. A variációk között teljesen fekete, fekete/ezüst és fekete/sötét ezüst dizájnokat találunk, ahogy az a lenti képeken is látszik.

Maga a ház 442 x 475 x 200 mm-es méretű, súlya pedig nem kevesebb, mint 7,02 Kg. Az előlapi panel a szokásos audió csatlakozók mellett két USB 2.0-s portot és egy eSATA csatlakozót rejt. A ház előlapján rajtuk kívül találunk még öt darab 5,25 colos bővítőhelyet is, amelyek közül a legalsó egy 5,25-> 3,5" átalakító keretet is tartalmaz, így könnyedén használható külső 3,5 hüvelykes eszköz beszereléséhez (pl.: ventilátorfordulatszám-vezérlőhöz, vagy akár Floppy meghajtóhoz is).

A ház belsejében négy darab 3,5 hüvelykes bpvítphelyet találunk, amelyek az 5,25 colos bővítőhelyekhez hasonlóan szerszámmentes szerelhetőséget biztosítanak. Az alaplap tálcáján szerelőablakot is elhelyeztek az egyszerűbb processzor- és processzorhűtő csere érdekében. A ház  összesen hét darab PCI bővítőhelyet kínál és kábelmenedzsmentre is lehetőséget biztosít.

A ház előlapja mögött, illetve a ház hátulján egy-egy 120 mm-es átmérőjű Slip Stream 120-as rendszerhűtő ventilátor foglal helyet, amelyek mindketten fix, 800-as percenkénti fordulatszámon pörögnek. A ventilátorok egyenként 10,7 dB(A) zajt generálnak és egyetlen óra leforgása alatt 68 köbméternyi levegő megmozgatására képesek. Igény esetén a ház szellőzését természetesen tovább javíthatjuk: a ház oldallapján két darab, míg a tetején egy darab 120 mm-es átmérőjű légkeverő elhelyezésére van lehetőség. A termék előlapján, alján és tetején egyaránt találunk szűrőket, amelyek a por bejutását próbálják a lehető leghatékonyabban megakadályozni.

Az Scythe Ikazuti már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára pedig 58,5 euró magasságában helyezkedik e. Aki további részletekre is kíváncsi a termékkel kapcsolatban, látogasson el ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward