Sandy Bridge alapú Apple noteszgépek érkeznek

Sandy Bridge alapú Apple noteszgépek érkeznek

Az Intel hatos sorozatú lapkakészleteit érintő probléma kellemetlenül érte mind a gyártót, mind pedig partnereit, de a jelek szerint már nem kell sokat várni a problémás alaplapok cseréjére, ugyanis ma már megkezdődik az új, B3-as revízióval rendelkező Cougar Point lapkakészletek szállítása, így rövidesen rendelkezésre állhatnak a köréjük épülő friss alaplapok is. A kellemetlenség az Apple számára sem jött jól, bár annyi pozitívum azért mégiscsak van számukra a történetben, hogy még azelőtt fény derült a hibára, mielőtt az Apple Sandy Bridge alapú konfigurációi piacra kerültek volna.

A legfrissebb hírek szerint a hiba következtében a tervezetthez képest csak pár hetet csúszik majd a Sandy Bridge alapú noteszgépek megjelenése: a friss MacBook Pro modellek szállítása a tervek szerint valamikor február vége és április eleje között indulhat meg. A konfigurációkkal kapcsolatban egyelőre meglehetősen kevés információ áll rendelkezésre. A DigiTimes értesülései szerint az újdonságok dizájn tekintetében jelentős változásokon mennek majd keresztül, és az is sejthető, hogy az Apple olyan Sandy Bridge alapú, a belépő szintű megoldások piacát megcélzó MacBook modellekkel is előrukkol, amelyekben csak és kizárólag a Sandy Bridge processzor integrált videó vezérlője lesz majd jelen, külön videokártya nem. A MacBook Pro modelleknél természetesen továbbra is alkalmaz majd a gyártó videokártyát is az IGP mellett.

A CNet News munkatársai az Apple-höz közel álló források állításai alapján arról számoltak be, hogy idén júniusban a Sandy Bridge alapú MacBook Air konfigurációk érkezésére is számíthatunk. Ennél a termékcsaládnál különösen indokolt lenne a frissítés, ugyanis 2008 eleje óta csak és kizárólag alacsony feszültség mellett üzemelő Core 2 sorozatú processzorokkal érhetőek el a MacBook Air noteszek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward