SanDisk Extreme Pro SSD-k tíz év garanciával

Az új SSD meghajtók asztali számítógépekben, noteszgépekben és akár játékkonzolokban is remekül helytállnak.

SanDisk Extreme Pro SSD-k tíz év garanciával

A SanDisk bemutatta legújabb SSD meghajtóit, az Extreme PRO modelleket, amelyek a felsőkategóriás megoldások szegmensében szállnak harcba a konkurensek megoldásai ellen. Az új SSD meghajtók 2,5 hüvelykes formátummal érkeznek és akár 960 GB-nyi adattároló kapacitást is kínálhatnak.

A termékek szupergyors adatátviteli sebességekkel állnak a játékosok, a nagy teljesítményre vágyó felhasználók, valamint a professzionális alkalmazásokkal dolgozó szakemberek rendelkezésére. Az új SSD meghajtók 550 MB/s-os folyamatos maximális olvasási-, és 520 MB/s-os folyamatos maximális írási sebességet kínálnak; pontos, jelenleg ismert tulajdonságaikat pedig az alábbi táblázat összegzi:

A SanDisk Extreme PRO SSD meghajtók kétszintű gyorsítótár-architektúrával rendelkeznek, ami a komolyabb munkafolyamatok alkalmával optimális írási- és olvasási teljesítményről, valamint megfelelő strapabíróságról gondoskodik. Az asztali számítógépekbe, noteszgépekbe és játékkonzolokba szánt SSD meghajtók reszponzívvá teszik az adott rendszert, így az alkalmazások és a játékok szélsebesen töltődnek be, ami nagymértékben javítja a felhasználói élményt.

A TRIM támogatással is rendelkező SanDisk Extreme PRO SSD meghajtókhoz jár a windowsos SanDisk SSD Dashboard alkalmazás is. A szoftverrel monitorozható az SSD meghajtó teljesítménye, elvégezhető a firmware frissítés, de manuális vagy időzített TRIM végrehajtásra, biztonságos adattörlésre, valamint az SSD meghajtó aktuális állapotának monitorozására is van mód.

A június folyamán elérhetővé váló Extreme PRO SSD meghajtók rendhagyó módon nem 3, de még csak nem is 5, hanem egyenesen 10 év garanciával érkeznek, ami igazán jól hangzik. A 240 GB-os modell 189 dollárba, a 480 GB-os 369 dollárba, a 960 GB-os pedig 599 dollárba kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward