Samsung: Új funkciókkal gyarapodik a Galaxy Buds

A Samsung fülhallgatója olyan lehetőségeket kap, amiket korábban csak a Buds+ esetében lehetett elérni.

Samsung: Új funkciókkal gyarapodik a Galaxy Buds

A Galaxy okostelefonok esetében a Samsung már korábban is meglépte azt, hogy az új generációs eszközöknek a szoftveres újításait a korábbi készülékek számára is elérhetővé tette. Ez rendkívül örömteli és követendő példa lenne a többi gyártó számára is. Most pedig ugyanezt lépte meg a vállalat a Galaxy Buds teljesen vezeték nélküli fülhallgató esetében is.

A Samsung februárban rántotta le a leplet a Galaxy Buds+ fülhallgatóról, és most az előző generációs eszköznek is megad a vállalat olyan új funkciókat, amik révén a vásárlóknak eddig szimpatikusabb lehetett a friss eszköz. A Galaxy Buds megkapja a Microsoft Swift Pair lehetőséget, ami leegyszerűsíti a társítást a Windows 10 operációs rendszerű eszközökkel, amennyiben azokon minimum a Windows 10 1803-as verziója fut.

Egyszerre több személyi számítógéphez vagy mobileszközhöz is csatlakozhat már kényelmesen a Galaxy Buds, a felhasználó pedig kénye kedve szerint hallgathatja a különböző forrásokat a fülessel. A frissítést követően már a videohívásokat a PC előtt ülve is lehet majd a Samsung korábbi teljesen vezeték nélküli fülhallgatójával fogadni.

Galéria megnyitása

Az Ambient Sound opció is elérhető lesz az előző generációs Buds számára, ami lényegében a zajszűrőnek a fordítottja. Ez arra szolgál, hogy nem kizárja, hanem pont, hogy beengedi a zajokat a környezetből. Így nyílt utcán is gond nélkül viselhető és használható a termék, akár biciklizésnél is jól jön, és mikor odalép a kalauz a vonaton az emberhez, akkor sem kell gyorsan kivenni az eszközt a fülből, csak gyorsan be kell kapcsolni a gesztussal is vezérelhető funkciót. Az Ambient Sound használható akkor is, ha éppen csak az egyik fülében van az embernek a Galaxy Buds, mivel erre is lehetőséget nyújt a termék.

Végül a szoftverfrissítés révén a Spotify minden eddiginél mélyebb integrációt kap a Galaxy Buds esetében. Ezt követően a zenestreaming szolgáltatás olyan egyedi gesztusokkal is használható lesz, amik lehetőséget nyújtanak például a lejátszási listák közötti váltásra is. A szimpla lejátszás pedig ott fog mindig folytatódni, ahol legutóbb abba lett hagyva, ami főleg a podcastok, beszélgetős műsorok esetében lehet igazán érdekes.

Galéria megnyitása

A Samsung Galaxy Buds+ kapcsán pedig még egy kis hírrel tudunk szolgálni, vagyis egyelőre csak pletykával. A vállalat kiszivárgott információk alapján egy új színben is elérhetővé fogja tenni az újabb fülhallgatóját. A teljesen vezeték nélkül kiegészítő sötétkék színben kerülhet majd forgalomba hamarosan a jelenlegi fekete, fehér és világoskék színek mellett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap