Samsung trió új színekben

A Samsung a Galaxy S4 és a Galaxy Note 3 színpalettáját is bővítette egy új árnyalattal, a Galaxy S4 Mini pedig La Fleur jelmezbe bújt.

Samsung trió új színekben

A Samsung előszeretettel öltözteti újabb és újabb színekbe az okostelefonjait. Ahogy a legtöbb esetben, most is a legkeresettebb modellek kerültek vissza a tervezőasztalra egy újrafestés erejéig. A Samsung választása most az eladási rekordokat döntögető csúcskészülékek, a Galaxy S4 és a Galaxy Note 3 párosára esett, valamint a Galaxy S4 Mini-re, aminek immár La Fleur változata is van.

A tavasszal bemutatott Galaxy S4 mostanra már elég sok színben kapható. Választhatjuk a vásárláskor fehérben, feketében, kékben, pirosban, barnában, lilában és érdekes módon rózsaszínben is. És hogy mi ebben az érdekes? Nos, az, hogy az új szín is rózsaszín – illetve pink –, de immár a fém keretet is átszínezték. Az újdonság egy rózsaarany beütést kapott, így még inkább nőiesebbé vált – nem mintha, az élénk rózsaszín magában nem eléggé lett volna az.

Az új generációs Galaxy Note az SGS4-gyel szemben még egészen friss a piacon, ám ennek ellenére már több új színt is kapott a burkolata az eredeti fekete-fehér páros mellé. A most piacra került változat a Merlot Red nevű árnyalatot viseli magán. Ennek az érkezéséről már korábban is beszámoltunk, de mostanáig várni kellett rá. A piros mellett három további színben lelhető fel a boltok polcain a Note 3: van fekete, fehér, valamint rózsaszínben is feltűnt már. Hamarosan jön az ötödik árnyalat, amely fehér és rózsaarany kombinációjában fog pompázni. Érdekes módon tehát a hatalmas mérete ellenére is javarészt nőies, élénkebb árnyalatok szerepelnek a kínálatban. Persze az aktuális piros a férfiak kezében sem állna annyira kirívóan. Ez a színvariáns már biztos, hogy globálisan is elérhető lesz – tudhattuk meg korábban.

Az új árnyalatokat kapó készülékek között fizikailag a legkisebb a La Fleur szériába besorakozó Galaxy S4 Mini. A Samsung tradicionálisan be szokta mutatni néhány mobiltelefonjának a virágos mintázattal újrafestett verzióját is. Ezúttal a vállalat a Galaxy S4 Minit szemelte ki arra, hogy a hölgyvásárlók kegyeibe férkőzzön a speciális ruházata révén. A gyártó döntése annyiban nem meglepő, hogy már a Galaxy S III Miniből is készült La Fleur változat. Most az alapot a Red Aurora jelzővel illetett árnyalat adta, és erre kerültek fel a virágminták, amik nemcsak a hátlapot, hanem kisebb részen az előlapot is díszítik.

A trióból a Samsung Galaxy Note 3 már meg is vásárolható a friss ruhájával, ám egyelőre csak Dél-Koreában van erre lehetőség. A pink Galaxy S4 és a Galaxy S4 Mini La Fleur már csak jövőre, januárban kerül terítékre. Az átöltöztetett SGS4 az Egyesült Királyságban fogja kezdeni a karrierjét, a La Fleur meg Németországban teheti először tiszteletét. Felára csak a virágmintás jövevénynek lesz, ezt több mint 410 euróért cserébe vásárolhatjuk majd meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward