Samsung S204S: DVD-írás merevlemez nélkül

A Samsung amerikai részlege bemutatott egy olyan új DVD írót, a TruDirect SE-S204S-t, amelynek legfőbb különlegessége az, hogy bár csatlakoztatható laptophoz vagy asztali számítógéphez, merevlemez-hozzáférésre mégsincs szüksége.

Samsung S204S: DVD-írás merevlemez nélkül

A Samsung amerikai részlege bemutatott egy olyan új DVD írót, a TruDirect SE-S204S-t, amelynek legfőbb különlegessége az, hogy bár csatlakoztatható laptophoz vagy asztali számítógéphez, merevlemez-hozzáférésre mégsincs szüksége. Képes ugyanis videókat és fényképeket közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatott eszközökről korongra kiírni.

Az íróban alkalmazott technológia emelett átlalában véve is gyorsítja a másolási folyamatokat, mivel egy egyórás videófolyamot közvetlenül, egy óra és öt perc alatt ki tud írni - vagy akár fél óra alatt is, ha azt előzőleg mégis merevlemezre másoljuk.

A DVD-R/DL és DVD-RAM korongokat maximum 12x-es sebességgel tudja írni, míg a DVD+R/DL-eket 16x-ossal, a hagyományos DVD+/-R-eket pedig 20x-ossal. Várható fogyasztói ára $160 (kb. 28.160 Ft).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward