Samsung C3782, dual SIM-re kiképezve

A dél-koreaiak ezúttal nem egy felsőkategóriás okostelefonnal jelentkeznek, mégis sokak vágyát elégíthetik ki. A Samsung legújabb terméke ugyanis egy megfizethetőbb árú featurephone lesz, amely két SIM kártya kezelésére ad lehetőséget. Az ilyen modellekből igen szűkös a választék, főleg ha valaki a márkás telefonok között nézelődik.

Samsung C3782, dual SIM-re kiképezve

A dél-koreaiak ezúttal nem egy felsőkategóriás okostelefonnal jelentkeznek, mégis sokak vágyát elégíthetik ki. A Samsung legújabb terméke ugyanis egy megfizethetőbb árú featurephone lesz, amely két SIM kártya kezelésére ad lehetőséget. Az ilyen modellekből igen szűkös a választék, főleg ha valaki a márkás telefonok között nézelődik, nem sokan terveznek ilyet. Ez persze nem is csoda, hiszen általában komoly felárat kell értük leszurkolni, és szinte csak kártyafüggetlen konstrukcióban van lehetőség az értékesítésükre. Kevés szolgáltató vesz fel több SIM kezelésére képes készüléket a kínálatába, az okokat talán nem kell magyarázni.

A Samsung DUOS termékcsaládjának következő tagja 2,4 hüvelykes képátlóval, QVGA (240 x 320) felbontással, optikai trackpaddal és hagyományos gombsorral rendelkezik majd. Természetesen a megjelenítő nem érzékeli a tapicskolást. A hátlapon egy 3 megapixeles fotók készítésére alkalmas kamerát találunk. Adatkapcsolatot a négysávos EDGE hálózati modemmel képes kialakítani, de Bluetooth 2.1 modullal és FM rádióval is fel lesz vértezve a telefon. A háttértár kapacitása mindössze 36 MB, de a microSD nyílásnak köszönhetően biztosan megfelelő méretűre bővítheti majd mindenki. A lehető leghosszabb üzemidő eléréséért egy 1000 mAh-es akkumulátor felel majd, ami tekintve a két kártyát, bizony nem túl vastag, ugyanis ez komoly extra fogyasztást jelent.

A Samsung Evan fantázianévre hallgató készüléke hamarosan a boltok polcaira is felkerül. Elsőként Oroszországban és Ukrajnában válik elérhetővé, még május vége előtt, és kártyafüggetlen kiszerelésben 110 eurós áron lehet majd megvásárolni. A hazai piacon az sem zárható ki, hogy a Tesco Mobile kínálatában is felbukkan, hiszen itt jelenleg is kapható hasonló, de gyengébb képességű modell, így talán még olcsóbban hozzáférhető lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward