Saját mechanikus kapcsolót fejlesztett a ROCCAT

A Titan Tactile Switch a ROCCAT és a TTC szakembereinek együttműködéséből született. Egy kellően gyors és precíz kapcsolóról van szó, ami a ma oly népszerű RGB LED világítást is támogatja.

Saját mechanikus kapcsolót fejlesztett a ROCCAT

A ROCCAT komoly mérföldkőhöz ért, ugyanis elkészítette első, házon belül kifejlesztett mechanikus kapcsolóját. Az egyszerűen csak Titan névre keresztelt kapcsoló egy, a TTC-vel közös fejlesztőmunka eredménye. A Titan a fejlesztőcsapat szerint kellően gyors, első osztályú gépelési élményt nyújt, plusz még kellően igényes dizájnt is kapott, amelynek az RGB LED alapú világítás miatt is fontos szerepe lesz.

Galéria megnyitása

Az alapvető koncepció az volt, hogy olyan kapcsoló szülessen, amely kellően reszponzív. Első körben a kapcsolási pontot 2 milliméterről 1,8 milliméterre módosították, ugyanakkor a billentyűlenyomás „minőségi érzetére” is odafigyeltek. A ROCCAT firmware optimalizációinak és a magas minőségű anyagok alkalmazásának köszönhetően a kapcsoló visszaugrási idejét is sikerült csökkenteni. Az érezhető, határozott nyomáspont a precíz működéssel és a gyors reakcióképességgel karöltve elvileg kiváló gépelési élményt nyújt, ami fontos szempont.

Galéria megnyitása

A kapcsoló házának felső része átlátszó, így a 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes RGB LED alapú világítás zavartalanul működhet. A kapcsoló fölé ultrakönnyű billentyűkupakok kerülnek, maga a világítás pedig kompatibilis a ROCCAT AIMO világító rendszerével is. A Titan Tactile Switch a ROCCAT szerint remekül kiegyensúlyozott kapcsoló lett, ami precíz, reszponzív és kényelmes is.

Arról még nem esett szó, hogy karakterisztika terén érkezik-e többféle változat a Titan kapcsolóból, valamint azt sem árulta el a gyártó, hogy mely termékei kapják meg elsőként az új mechanikus kapcsolót. A Computex alkalmával alighanem erre is fény derül

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward