Saját készítésű Windows 8-as táblája lesz a Microsoftnak?

A The New York Times értesülései szerint a Microsoft saját Windows 8-as tábla bemutatására készül.

Saját készítésű Windows 8-as táblája lesz a Microsoftnak?

Az idei év negyedik negyedévében elkezdenek beszivárogni a táblák piacára a különböző vállalatok Windows 8 alapú megoldásai, amelyek között a korábbi pletykák szerint az x86-os processzort alkalmazó példányok lesznek többségben, de azért elvétve egy-egy ARM alapú megoldással is találkozhatunk majd. A legfrissebb értesülések alapján a Microsoft nem csak a Windows 8-as operációs rendszer x86-os, illetve ARM verzióival, hanem egy saját táblagéppel is képviselteti majd magát a piacon.

A The New York Times szerint az új tábla érkezéséről az elkövetkező napokban hivatalos bejelentés keretén belül is értesülhetünk. Sajnos egyéb konkrétumok, illetve a várható specifikációkkal kapcsolatos részletek még nem szivárogtak ki.

Ezzel a módszerrel a Microsoft a Google gyakorlatát követi majd, hiszen a keresőóriás is licenceli a rendszerét, de készít saját gépet is (külső gyártóval megterveztetve). Hasonlóan a Nexus telefonokhoz, a Microsoft saját készítésű táblája egyfajta referenciaként is szolgálhat, ugyanis segítségével hatékonyan demonstrálható, hogy milyen az optimális Windows 8-as felhasználói élmény.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward