Rövidesen itt az Apple Watch

Nagy bejelentésre készül az Apple március 9-én.

Rövidesen itt az Apple Watch

Az Apple még tavaly szeptemberben leplezte le az egyszerűen csak Watch névre hallgató okosóráját. Ezt követően hosszas várakozás jött, és nem lehetett tudni, hogy mikor jöhet el az Apple Watch ideje, most viszont úgy fest, hogy már csak napok vannak hátra.

A cupertinóiak hivatalos honlapján felbukkant információk szerint a vállalat egy élő bejelentést fog tartani, méghozzá március 9-én, néhány nappal a barcelonai Mobile World Congresst követően. Az Apple nem először időzíti a legújabb termékének bemutatóját egy nagyszabású technológia kiállítás után. Hasonló volt például a helyzet szeptemberben is, mikor az IFA-t követően leplezték le az iPhone 6 és 6 Plus modelleket, valamint az Apple Watch-ról is ekkor beszéltek először. A szóban forgó eseményre ottani idő szerint reggel 10 órakor kerül majd sor, ami Magyarországon este 7 órát jelent. A rendezvényt az Apple weboldalán élőben lehet majd követni.

A szerkezetről rengeteg pletykát lehetett hallani az elmúlt hetekben, hónapokban, ebből is látszik, hogy mekkora érdeklődés övezi. Hamarosan kiderülhet, hogy valóban csak egyetlen napig bírja-e majd a feltöltést követően, tényleg 100 ezer alkalmazás kíséretében érkezik-e meg, és csakugyan csak a fröccsenő víznek áll-e ellent, stb.

Az Apple Watch az eddigi várakozások alapján 350 dolláros árról indulhat majd a sportos kivitelben, de az exkluzívabb variánsai – az anyaghasználat függvényében – akár több ezer dollárra is rúghatnak. Ha az Apple az eddigi megjelenési sémáját követi, akkor a bemutatáskor rögtön nem, azonban még márciusban kezdetét veheti a forgalmazása.

Az eddigi okosórák iránt viszonylag visszafogott kereslet mutatkozott, az Apple esetében viszont a kezdetektől milliós értékesítési számokról beszélnek. Amennyiben tényleg ennyire népszerű lesz az Apple Watch, a befektetők bizalma még tovább nőhet a céggel szemben, és az egyébként is tetőző részvényárfolyam az egekbe szökhet. Természetesen az Apple is tudja ezt, így az elmúlt évekre visszatekintve, talán most van a vállukon a legnagyobb nyomás.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward