Rövidesen itt a ZTE újabb rejtett kamerás mobilja

Már pontosan lehet tudni, hogy mikor kerül majd a kamerák kereszttüzébe a készülék.

Rövidesen itt a ZTE újabb rejtett kamerás mobilja

A ZTE tavaly elsőként mutatott be képernyő mögé rejtett kamerás okostelefont, és azóta senki más nem készített ilyen eszközt, eközben pedig a vállalat új generációs megoldása is beérni látszik. Már egészen pontosan tudjuk, hogy mikor fog az Axon 30 megjelenni a második generációs kijelző mögötti kamerával.

Július 27-én léphet majd a színre a készülék, a hivatalos Weibo oldalán osztotta ezt meg a kínai alakulat. A vállalat hazájában lesz a bemutató esemény, és ottani idő szerint délután 7 órakor kerül majd rá a sor, ami hazánkban délután 1 órai kezdést vetít előre. A cég nem online rendezvényre készül, de ettől függetlenül gondoskodni fog arról, hogy streamen mindenki élőben követhesse végig a fejlesztések bejelentését.

Galéria megnyitása

A ZTE Axon 30 esetében már nem lesz alacsony felbontású a képernyő a frontkamera előtt, ennek köszönhetően nem lesz annyira szembetűnő a helye a panelen, mint az Axon 20 esetében volt, ahol igencsak könnyen szemet szúrt, hogy hol van „elrejtve” a kamera. Azzal a ZTE is tisztában volt, hogy a végleges megoldásig még sok fejlesztés van hátra, de úgy érezte, hogy az Axon 20-nál gyűjtött tapasztalatokkal gazdagodva gyorsabban célt tud majd érni.

Azt még korai lenne kijelenteni, hogy az Axon 30 esetében már tökéletes lesz a rejtett kamera, ugyanis a képfelbontást érintő különbség eltüntetése mellett a képminőséget is kellene javítani az Axon 20 után, és a panel átlátszóságát is úgy kell alakítani, hogy az optikához ne lehessen túlzottan belátni, miközben az egység tökéletesen kilát.

Galéria megnyitása

A vállalat által most közzétett képen azt lehet látni, hogy a Honornál és a Huawei-nél látott két nagy gyűrűs kameramodul lesz a hátlapon, és ezekben lesz elhelyezve a képalkotók csoportja. Összesen négy kamera látható itt. A TENAA vizsgálatánál járt nemrégiben egy ZTE eszköz, ami nagy valószínűséggel az Axon 30 volt. Ez alapján a masina egy 64 megapixeles főkamerával rendelkezik majd. A képernyője mögé rejtett kamera pedig 16 megapixeles lehet majd.

A megjelenítője a mobilnak hatalmas lesz, 6,92 hüvelykes felületen igyekszik majd gondoskodni a felhasználók szórakoztatásáról. Természetesen AMOLED technológiás egységről beszélhetünk, ami Full HD+ felbontással rendelkezik majd és még 120 Hz-es megjelenítésre is képes lesz. És az Android 11 operációs rendszer rajzolódhat majd ki rajta a MyOS 11 grafikus felhasználói felületbe öltöztetve.

Galéria megnyitása

A ZTE a Qualcomm Snapdragon 870 rendszerchippel vértezheti fel az Axon 30-at, és elérhető lesz információink szerint 6, 8 és 12 GB-nyi rendszermemóriával is, a tárhely pedig 128, 256 vagy 512 GB kapacitással szolgálhat. A mobilt meg lehet majd vásárolni az előzete kép alapján fekete, kék és arany színekben, valamint készül egy fehér variáns is, ami pedig színes csíkokkal lesz díszítve. teljes hosszában. Ez utóbbi opció talán egy különleges kiadásként kerül majd be a kínálatba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap