Roccat Kiro: rendhagyó gamer egér cserélhető oldallapokkal

Az új egér oldallapjai cserélhetőek, sőt, hamarosan 3D nyomtatóval is készíthetünk hozzá oldallapokat.

Roccat Kiro: rendhagyó gamer egér cserélhető oldallapokkal

A Roccat egy nem mindennapi egérrel jelentkezik a piacon, amit nem csak jobbkezesek, hanem balkezesek is kényelmesen használhatnak, hála a cserélhető oldalbetéteknek, hisz ezeket a két tábor igényeihez optimalizálták.

A Kiro két oldalán egy-egy levehető panel húzódik, amelyek szabadon cserélhetőek, így az egér igény esetén jobbkezes vagy balkezes használatra egyaránt optimalizálható, sőt, ún. ambidextrous, azaz szimmetrikus állapota is van. A remekül variálható újdonságot a Roccat marketingosztálya "Superdextrous" jelzővel illeti, ami egy új szó – ezentúl a cserélhető oldalpanelekkel rendelkező, jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható egereket hívhatjuk így. Legalábbis a Roccat műhelyéből érkező példányokat biztosan.

A rendhagyó ház izzadtság-álló bevonattal érkezik és RGB LED alapú világítást is kapott, amelynek aktuális fénye a mellékelt szoftver segítségével 16,8 millió színárnyalat közül választható ki. A pontos működésről Pro-Optic R2 szenzor gondoskodik, ami alap esetben 2000 DPI-s érzékenységgel bír, de az overdrive mód aktiválásával akár 4000 DPI-s érzékenység is beállítható. Az 1000 Hz-es polling ráta és 1 ezredmásodperces válaszidő mellett üzemelő egér másodpercenként akár 1,5 méternyi mozgás lekövetésére is képes, valamint akár 20G-s gyorsulást is gond nélkül érzékel. Fedélzetén egy ARM alapú 32-bites vezérlő dolgozik, amihez némi memóriát is társítottak.

Az Omron kapcsolókkal, 2D Titan Wheel görgővel és oldalanként két extra gombbal ellátott egér USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, a kábel hossza pedig 1,8 méter. Az FPS és MOBA játékosok számára egyaránt ajánlható újdonság 120 milliméter hosszú, 67 milliméter széles és 38 milliméter magas, tömege pedig kereken 100 gramm.

A Roccat Kiro várhatóan november 27-én válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 49,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward