Robot vagy munka?

Gerillakampányt indít az IT Services Hungary. „Ne pazarold el a tudásod!” – hívja fel az informatikusok figyelmét az IT Services Hungary Control Your Life elnevezésű kampányában.

Robot vagy munka?

 „Ne pazarold el a tudásod!” – hívja fel az informatikusok figyelmét az IT Services Hungary Control Your Life elnevezésű kampányában. A vállalat egy gegekben és technikai trükkökben bővelkedő robotos vírusfilmmel, értékes nyereményekért folyó online szakmai kvízjátékkal és friss állásajánlatokkal várja november 2-19. között a www.controlyourlife.hu oldalon a tapasztalt IT-sokat.

 

Tovább bővül a 2000 főt foglalkoztató, budapesti és debreceni központtal működő IT Services Hungary, mely Magyarországon egyedülálló módon az ICTO teljes portfóliójában nyújt szolgáltatásokat hazai és nemzetközi ügyfeleinek. 

 

„Control Your Life toborzó kampányunk szorosan illeszkedik cégünk alapfilozófiájához: az IT Services Hungary a tudásba fektet. Azoknak a tehetséges fiatal informatikusoknak kínálunk alternatívát, akik szeretnék kezükbe venni saját életük irányítását, és színvonalas munkakörnyezetben, kihívásokat tartogató nemzetközi projektekben kívánják kamatoztatni tapasztalataikat.” – hangsúlyozta Ilosvai Péter ügyvezető igazgató. Mint elmondta, a vállalat a vírusfilmmel és online szakmai kvízjátékkal tarkított akció keretében öt kiemelt IT szakterületen keresi a tapasztalt informatikusokat.

 

A reklámfilmrendezők mára egyik legkeresettebb fiatal tehetsége, Kostil Danila által rendezett vírusfilmben (www.controlyourlife.hu/videok) az IT zseni főszereplő egy saját gyártású házi robotot küld maga helyett különböző feladatok elvégzésére, illetve irányít önmaga szórakoztatására veszélyes helyzetekbe. A film az ilyen és ehhez hasonló bravúrokat véghezvivő informatikusoknak üzeni: ha van tudás, van hol kamatoztatni.

 

A www.controlyourlife.hu portál látogatói nem csak további szórakoztató robotos kisfilmeket találnak az oldalon, de egy három hetes szakmai játék keretében is lemérhetik, mennyit ér a tudásuk a vállalatnál. 

 

Az online játékban a fejlesztői, tesztelői, szerver- és alkalmazásüzemeltetői, valamint hálózatüzemeltetői szakterületek mellett Service desk kategóriában lehet versenyezni – az első négy kategória kérdéseinek megoldásához szakmai tapasztalat szükséges, míg az utóbbi, ügyfélszolgálati kategóriában elegendő az alapinformatikai tudás is. Minden szakterületen plusz pontokat ér az idegen nyelv ismerete: ez ugyanis a mindennapi munkában is kiemelt szerepet kap az ITSH-nál.

 

Az oldalra látogatók az ITSH friss állásajánlatai között is böngészhetnek, a játékkérdésekre helyesen és gyorsan válaszolók az értékes ajándékok mellett garantált interjúlehetőséget is nyerhetnek az IT Services Hungary-hoz.

 

A vállalatról és a nyitott pozíciókról, a nyereményekről és a játék szabályairól bővebben a www.controlyourlife.hu oldalon lehet olvasni. (x)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward