RGB világítást kaphat a Galaxy Z Fold

RGB világítást kaphat a Galaxy Z Fold

A Samsung neve mellett a napokban egy igazán konkrét szabadalom bukkant fel, ami azt mutatja be, hogyan bolondíthatja meg a hajtogatható okostelefon megjelenését még jobban a vállalat. A gamerek lesznek talán a célkeresztbe? Nem tudni, de eléggé extravagáns lehet a soron következő

A nagy gyártók általában az egészen különleges fejlesztéseiket szokták szabadalmaztatni, viszont a Samsung ezúttal nem éppen egy olyan innovációt vitt papírra, ami előrébb fogja mozdítani a mobilpiacot valamilyen formán. Viszont egészen biztos, hogy nagyon dögösen nézhet majd ki.

Galéria megnyitása

A tervek alapján a Samsung a Galaxy Z Fold esetében egy olyan zsanértakarót használhat a jövőben, amin egészen hosszan lesz egy világító csík. Szinte csaknem a zsanér teljes hosszában lesz képes világítani a takaróelemen megjelenő sáv. A szabadalom teljes egészében a beépített világításra koncentrál.

Galéria megnyitása

A leírásban kiemelkedő részletességgel szerepel, hogy a LED-ek milyen módon helyezkednek majd el a takaróelemen belül. Az elektronika miatt nem teljesen pontosan egyforma távolságban lesznek ezek egymástól, viszont a tervezők olyan áttetsző anyagot fognak használni, ami szépen fogja eloszlatni a fényt, ezáltal valószínűleg nem lehet majd azt látni, hogy a fényforrások miként lettek elrendezve.

A Samsung egy szalagkábelen keresztül fogja megoldani a tápellátás biztosítását a Galaxy Z Fold LED-es zsanértakarójánál. Emiatt valószínűleg ennek körülményesebb lesz majd a cseréje, mint a mostani megoldásoknak, jelenleg ugyanis ezt bárki cserélheti.

Galéria megnyitása

Mivel ez a takarófelület kizárólag addig látszik, amíg az okostelefon nincs kinyitva, így nagy valószínűséggel ennek nem lesz világmegváltó fontosságú szerepe. Jó eséllyel az értesítési LED szerepébe léphet majd ez a LED-es fejlesztés, „szabadidejében” pedig adott esetben feldobhatja az eszköz megjelenését.

A Samsung Galaxy Z Fold2 most jelent meg, így ez a szabadalom legkorábban a harmadik generáció érkezésénél valósulhat majd meg. Persze a szabadalmak esetében mindig benne van az, hogy örökre a fiókban marad, de tekintve, hogy ez a leírás mennyire részletes, meglepődnénk, ha nem vezetné be ténylegesen a vállalat. Mivel a Galaxy Z Fold termékcsalád 2000 dollár körüli áron mozog, így az ilyen izgalmas kis extra gond nélkül beleférhet az előállítási költségbe jövőre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap