RGB LED alapú világítás kaptak az ASUS új külső merevlemezei

Aki olyan RGB LED alapú világítással ellátott külső merevlemezre vágyott, ami passzol az ASUS Strix sorozatú termékekhez, valószínűleg örülni fog az FX sorozatú külső adattárolók érkezésének.

RGB LED alapú világítás kaptak az ASUS új külső merevlemezei

Az RGB LED alapú világítás nagy sláger manapság, így egyre több szegmensben tűnik fel. Az RGB LED-ek régóta jelen vannak az alaplapokon és a gamereknek szánt perifériákon, de már a 24-tűs ATX tápkábelen, az SSD meghajtókon és az egérpadokon is egyre inkább terjed. Az ASUS jóvoltából rövidesen olyan külső merevlemezt is vásárolhatunk, ami RGB LED alapú világítással rendelkezik, extraként pedig még az ASUS Aura Sync technológiáját is támogatja, így a külső merevlemez pont ugyanolyan színárnyalatban, ugyanolyan effektekkel szórakoztathatja környezetét, mint az összes többi AURA Sync kompatibilis termék.

Galéria megnyitása

Az FX sorozatot erősítő külső merevlemezek szálcsiszolt alumínium házzal rendelkeznek, amelyen a STRIX termékekre jellemző motívumok is megjelennek, hogy nagyobb lehessen az összhang. Az RGB LED alapú világítás pont ezeket a dizájnelemeket világítja meg, méghozzá különböző effektekkel, így a friss külső merevlemezek figyelemfelkeltő jelenségek lesznek. A ház belsejében egy ASM1153E típusú USB 3.1 Gen1 vezérlő teljesít szolgálatot, ami 5 Gbps-os maximális adatátviteli sávszélességgel áll a külső adattároló rendelkezésére, de mivel merevlemezről van szó, ennek a sávszélességnek csak a töredékét tudja majd kihasználni a rendszer. Az USB kapcsolaton keresztül egyébként nem csak a HDD tápellátása és adatátvitele, de az RGB LED-ek tápellátása is megoldható, így csak egyetlen kábelt igényel majd a termék.

Galéria megnyitása

A 128 milliméter hosszú, 80 millimétere széles és 16,3 milliméter vastag külső merevlemez mindössze 146 grammot nyom a mérlegen. Adattároló kapacitás terén kétféle opció közül választhatunk az EHD-A1T modell 1 TB-nyi, az EHD-A2T változat pedig 2 TB-nyi tárhelyet kínál. Mindkét esetben jár 256-bites AES adattitkosítás és adattömörítés, plusz adatmentő szoftvert is kapunk, ami a PC és a notebook mellett a közösségi oldalak tartalmát, valamint a felhő alapú tárhely tartalmát is menteni tudja.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a különleges merevlemezek pontosan mikor kerülnek a boltok polcaira, így várható ajánlott végfelhasználói áraikat is homály fedi.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward