Rezgő, mikrofonos fejhallgatóval jelentkezik az ASUS

Az ASUS egy új multimédiás kiegészítővel jelentkezik a piacon, ami tulajdonképpen nem más, mint egy különleges headset. A CineVibe névre keresztelt termék elsősorban a játékos társadalom tagjait célozza meg, de zenehallgatás esetén sem mond majd csütörtököt a termék.

Rezgő, mikrofonos fejhallgatóval jelentkezik az ASUS

Az ASUS egy új multimédiás kiegészítővel jelentkezik a piacon, ami tulajdonképpen nem más, mint egy különleges headset. A CineVibe névre keresztelt termék elsősorban a játékos társadalom tagjait célozza meg, de elviekben zenehallgatás esetén sem mond majd csütörtököt a termék.

A fejhallgató hangszórói mögött egy érdekes, rezgéskeltő mechanizmus kapott helyet, amely játék közben szituációtól függően (mélyhangoknál) berezeg, így a játékélmény még jobbá válik, még jobban bele tudjuk majd élni magunkat az adott helyzetbe. A különleges játékélmény biztosítása mellett a tervezők arra is odafigyeltek, hogy a hangszórók előtt elhelyezkedő, bőr bevonatból és szivacsból álló fülvédők ne csak kényelmesek legyenek, de hosszabb használat után se okozzanak kellemetlenségeket viselőjüknek: a párnázott rész folyamatosan szellőzik. A fejpánt szintén kényelmes anyagból (Styrofoam) készült és megfelelően rugalmas. A rendszer egyébként két darab, egyenként 30 mm-es átmérőjű hangszórót tartalmaz, amelyekhez kábelre szerelt hangerő szabályzó is tartozik. Ezen a vezérlőn a rezgést is ki/be-kapcsolhatjuk, így ha például zenét hallgatunk, akkor nem kell működtetnünk az extrát. A termék - mivel a játékosokat célozza meg - természetesen tartalmaz beépített mikrofont is, amely zajszűrővel is büszkélkedik.

Az újdonság USB 2.0-s porton keresztül kapcsolódik a rendszerhez (tehát beépített hangkártyát tartalmaz), a kábel hossza alap esetben másfél méter, ami az esetek többségében elegendő. A feketében vagy fehérben forgalomba kerülő ASUS CineVibe headset 94 dollár körüli ajánlott végfelhasználói áron vásárolható meg, gyorstesztünk még a mai napon folyamán megjelenik róla.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward