Revo RL80, a legfrissebb Acer mini PC

Az Acer egy új, apró számítógéppel rukkolt elő, ami jó felszereltséggel és kedvező árcédulával kerül az üzletek polcaira.

Revo RL80, a legfrissebb Acer mini PC

A legfrissebb kompakt asztali számítógép a Revo sorozatot erősíti. A Revo RL80-as modell 20,98 x 20,98 x 5,08 centiméteres mérettel bír, azaz helytakarékos, ám belsejében mégis ütőképes hardver rejtőzhet.

Az Acer újdonsága választásunktól függően Celeron 887 vagy Core i3-2377M típusú központi egységgel érkezhet, rendszermemóriából pedig maximum 8 GB-nyi DDR3-as modul kaphat helyet benne, méghozzá kétcsatornás memóriatámogatást kihasználó kiépítésben. Az adatok tárolását akár 1 TB-os merevlemezre is bízhatjuk, de a kompakt felépítés ellenére a beépített optikai meghajtóról sem kell lemondanunk – utóbbi témakörben DVD-író, illetve Blu-ray kombó meghajtó választható. Külön videokártya sajnos nincs a pici PC belsejében, így be kell érnünk az adott processzorban lapuló, Intel HD Graphics sorozatú integrált videó vezérlővel. A videó kimenetek között DVI és HDMI portot találunk.

Az apróság a felsoroltakon kívül Gigabites Ethernet portot, 802.11 b/g/n típusú WiFi adaptert és memóriakártya olvasót is kínál (SD/MMC/MD/xD). Az USB portok között két USB 3.0-s és négy USB 2.0-s példány lapul. A rendszer optikai audió kimenettel, valamint fejhallgató kimenettel és mikrofon bemenettel egyaránt rendelkezik.

Az RL80-as mini számítógéphez jár egy tartóállvány, de a terméket igény esetén akár monitor vagy HD televízió hátuljára is fel lehet szerelni.

A többféle kiépítésben érkező Revo RL80 két év garanciával kerül az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 279 euróról indul. Operációs rendszerből Windows 8, illetve NeoKylin Linux áll rendelkezésre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward