Részletes táblázat a Windows 7 változatokról

Mint ahogy már említettük, a Microsoft a Windows 7 esetében sem szakított azzal a hagyománnyal, hogy egy operációs rendszerből számtalan változatot adjon ki. Ez érthető is bizonyos szintig, mivel a vállalat termékeinek számtalan helyzetben és számtalan piacon kell maximálisan megfelelnie, azonban könnyen összezavarhatják az egyszeri felhasználót.

Részletes táblázat a Windows 7 változatokról

Mint ahogy már említettük, a Microsoft a Windows 7 esetében sem szakított azzal a hagyománnyal, hogy egy operációs rendszerből számtalan változatot adjon ki. Ez érthető is bizonyos szintig, mivel a vállalat termékeinek számtalan helyzetben és számtalan piacon kell maximálisan megfelelnie.

Múlt héten még arról adtunk számot, hogy a korábban tervezett hat helyett, öt változatban dobja piacra a Windows 7-et a Microsoft, azonban kiderült hogy ez egy kacsa. Talán annyiban igaz, hogy Magyarországon várhatóan öt változatban fog piacra kerülni mivel ez nem egy fejlődő ország - bár fejlettnek sem mondható - és a Home Basic csak fejlődő országokban lesz elérhető. Tehát a Microsoft továbbra is hat kiadás piacra dobását tervezi, melyek fő jellemzőit a könnyebb összehasonlítás érdekében az alábbi táblázat foglalja össze.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward