Részletek a Panasonic YouTube-os plazmáiról

Megérkeztek a végső részletek a már januárban beharangozott Panasonic-féle PZ850-es sorozatú Viera plazmákról.

Részletek a Panasonic YouTube-os plazmáiról

Megérkeztek a végső részletek a már januárban beharangozott Panasonic-féle PZ850-es sorozatú Viera plazmákról.

Ezek valóban nem kispályás darabok; a formátumok 46-tól 65 hüvelykig terjednek (közbenső méretek: 50, 58), és rendelkeznek egyebek mellett beépített internet-hozzáféréssel, ami lehetővé teszi YouTube-os klipek, vagy épp Picasa-fotók megtekintését mindenféle külön lejátszó vagy interfész nélkül. A továbbiakban ezt várhatóan kiegészítik majd még más weboldalak támogatásával is; ezekről a cég menet közben ad majd hírt, ahogy elkészülnek a fejlesztésekkel.

Portok terén négy HDMI, valamint PC input áll rendelkezésre; a kontrasztráta nem kevesebb, mint 30.000:1, a dinamikus kontraszt pedig legfeljebb 1.000.000:1 lehet. Rendelkeznek továbbá a készülékek beépített SD-rekeszekkel, és H.264-es dekódolásban is járatosak, lehetővé téve így a HD-kamerákkal felvett anyagok azonnali megtekintését bármiféle konvertálás nélkül is.

Az első 850-esek várhatóan június közepétől válnak elérhetővé. A sort a tervek szerint a 46-os nyitja majd, a maga $3.100-os árával, majd őt követi az 50-es, egy kicsit magasabb ($3.500) árral. Az 58-as és a 65-ös modellekre még várni kell, ezeket ugyanis őszre tartogatják - addig lehet (és kell is) gyűjteni rájuk, mivel az áruk $4.300 és $8.000 magasságában várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward