Rengeteg újítással a fedélzetén érkezett meg az AIDA64 v3.20

Optimalizált benchmarkok, Windows 8.1 és DX 11.2 támogatás, SensorPanel és megannyi újdonság az AIDA64 friss végleges verziójában.

Rengeteg újítással a fedélzetén érkezett meg az AIDA64 v3.20

A FinalWire a mai napon bejelentette, hogy elérhető az AIDA64 Extreme Edition 3.20-as kiadása. Az AIDA64-et valószínűleg sokaknak már nem kell bemutatni, de akinek újdonságként csengene a név, annak eláruljuk, hogy egy modern, rengeteg diagnosztikai és mérési képességgel megáldott programról van szó az otthoni felhasználókat megcélozva. Ezzel párhuzamosan kiadásra került az AIDA64 Business Edition 3.20 is, mely a szoftver hálózati megoldásokra fókuszáló, kis és közepes vállalatoknak szánt változata.

A legfrissebb AIDA64 kibővített benchmark képességekkel van felvértezve, és a támogatás egészen 128 darab logikai központi egységig és 2 processzorcsoportig terjed (már a 4 és 8 utas AMD Opteron és Intel Xeon szerverek sebességmérése és stressztesztelése is lehetséges). Kiemelt újításként kezelendő a Microsoft Windows 8.1 és Windows Server 2012 R2 operációs rendszerek ismeretének beépítése, de a legfrissebb grafikus és GPGPU számítási technológiák támogatása is bekerült a motorháztető alá.

„Az AIDA64 új verziójában frissítésre került a SensorPanel terület vizuális megjelenítése is. A flexibilis hardverfigyelő modul segítségével hőmérséklet értékek, ventilátor fordulatszámok, feszültségi értékek és egyéb rendszerjellemzők jeleníthetőek meg egy grafikus panelen, a Windows Asztalon. Valamint a megújult grafikonok és hisztogramok beépítésével még látványosabb SensorPanelek tervezhetőek” – mondta Tóth Péter, a SZEROTO Kft. ügyvezető igazgatója.

Az AIDA64 termékcsoportnak most kiadásra kerülő frissítésében természetesen megtalálható lesz a legújabb szoftverek és hardverek támogatása is. A program többek között kezelni fogja a DirectX 11.2 verzióját, illetve a legújabb OpenGL videokártya információkat, a bővítmények listázását és a 4.4-es verzió megfelelési tesztjét. A hardvertámogatási fejlesztések között az Ivy Bridge-E processzorokhoz tartozó frissített benchmarkok, a legújabb grafikus vezérlőkkel kapcsolatos információk, hőmérséklet és hűtőventilátor figyelés is van, illetve az AMD Hawaii GPU-család előzetes támogatása is megtalálható az AIDA64 v3.20 verziójában.

Új szolgáltatások és fejlesztések:[list type="unordered"]

[*]Microsoft Windows 8.1 RTM és Windows Server 2012 R2 RTM támogatás

[*]128 logikai processzor és 2 processzorcsoport kezelés

[*]Megújult SensorPanel grafikonok és hisztogramok

[*]64 bites optimalizált sebességmérés Intel Core i7 „Ivy Bridge-E” CPU-n

[*]HTML riport menü, átalakított MHTML riport formátum

[*]FM2+ és LGA-1150 foglalatú alaplapok támogatása

[*]DirectX 11.2, OpenGL 4.4, APP SDK 2.8.1, OpenCL 1.2 SPIR támogatás

[*]Bochs PC Emulator 2.6.2 támogatása

[*]Intel 525, Intel 530, Samsung 840 Evo SSD támogatás

[*]nVIDIA GeForce GTX 750 Ti és GeForce GTX 760 GPU diagnosztika

[/list]

Letöltés és további részletek: AIDA64.hu

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward