Rengeteg rekordot döntött az MSI R7870 Hawk

Úgy tűnik, az MSI mérnökeinek munkája meghozta a gyümölcsét - többszörösen is.

Rengeteg rekordot döntött az MSI R7870 Hawk

Az MSI R7870 Hawk videokártyája rendkívül népszerű a tuningosok körében és ez a vele elért eredmények alapján bizony egyáltalán nem is meglepő. A Lighting sorozat tagjaival azonos tervezési elvek szerint megalkotott R7870 Hawk segítségével az MSI exkluzív „Unlocked Digital Power” architektúrájának köszönhetően több új világrekordot is sikerült beállítani – ezek a rekordok különböző neves tuningmesterekhez köthetőek.

A lelkes svéd tuningmesterek jóvoltából az MSI videokártyájával sikerült 39788 pontos rekord eredményt elérni a 3DMark Vantage-ban, de a korábbi 3DMark 11 rekordok közül is megdőlt néhány, igaz, utóbbi már a belga Massman és a finn SF3D érdeme. 3DMark 11-ben Massman jóvoltából az Entry teszt esetében az új világrekord volt egy kis ideig az 14964 pont (már meg is döntötték), az Extreme kategóriában pedig 3305 pontot sikerült elérni. A 3DMark 11 Performance tesztjében a finn SF3D-nek köszönhetően az új rekord immár 11577 pont.

Végül, de cseppet sem utolsó sorban GPU-órajel világrekord is született a Radeon HD 7870-esek között, ami Elmor kitartó munkájának eredménye: nem kevesebb, mint 75%-kal, egészen 1925 MHz-ig tudta emelni az R7870 Hawk GPU-jának órajelét, ami figyelemre méltó teljesítmény. Ehhez persze minden bizonnyal folyékony nitrogén alapú hűtésre is szükség volt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward