Rengeteg levegőt mozgat meg az új Koolance ventilátor

Rengeteg levegőt mozgat meg az új Koolance ventilátor

A Koolance egy új rendszerhűtő ventilátorral rukkolt elő, amely 120 mm-es átmérővel rendelkezik és félelmetes mennyiségű levegő megmozgatására képes. Az újdonságot rendszerhűtő ventilátorként is használhatjuk, de igény esetén folyadékhűtő rendszerek hőleadó radiátorának hűtéséhez is bevethetjük, ha komolyabb mértékű rendszer tuningban gondolkodunk.

A FAN-12038HBK-184 típusjelzéssel ellátott légkeverő 120 x 120 x 38 mm-es mérettel rendelkezik és hagyományos háromtűs ventilátor csatlakozó segítségével jut hozzá a működéséhez szükséges áramhoz. A háromtűs csatlakozó alkalmazásának köszönhetően a ventilátor fordulatszámának nyomon követésére is lehetőség van, amennyiben a terméket az alaplap egyik szabad ventilátor csatlakozójához kapcsoljuk és nem MOLEX típusú átalakítót használunk a termék működtetéséhez. Az újdonság maximális fordulatszáma 4000 RPM-es értéket képvisel, ekkora fordulatszámon 184 CFM levegőmennyiség megmozgatására képes az egység, ami átszámolva és felfelé kerekítve  313 m^3/h-ás értéknek felel meg.

Joggal gondolhatjuk, hogy ekkora levegőmennyiség megmozgatása bizony komoly zajjal jár és nem is tévedünk. A termék motorja 2A-nyi áramot vesz fel, a ventilátor zajkibocsátása pedig 4000-es percenkénti fordulatszám alkalmazásakor nem kevesebb, mint 59 dB(A). A termékhez ugyan nem jár védőrács, de a Koolance illetékesei ajánlják a felhasználók számára, hogy az esetleges sérülések elkerülése érdekében feltétlenül szereljenek rácsot a ventilátor elé.

A Koolance FAN-12038HBK-184 kategóriáján belül igen jó árral rendelkezik, ugyanis a gyártó 11,99 dolláros végfelhasználói árat állapított meg a termék esetében, amely így versenyképes a Sanyo-Denki/San-Ace, Delta, PanaFlo, és Yate Loon hasonló képességgel rendelkező légkeverőivel szemben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward