Rengeteg hardvert nyelhet el a Thermaltake legújabb toronyháza

Az A700 TG alumíniumból és edzett üvegből készült, bővíthetőségére pedig nem igazán lehet panasz.

Rengeteg hardvert nyelhet el a Thermaltake legújabb toronyháza

A Thermaltake ezúttal a hatalmas számítógépházra vágyók kedvében jár legújabb termékével, az A700TG modellel, amely a Computex 2019 alkalmával már megcsodálható volt, most azonban kereskedelmi forgalomban is elérhetővé vált. Az új számítógépház két darab edzett üveg oldallappal érkezik, amelyek elég nehezek, hiszen 5 milliméteres vastagsággal bírnak, de erre szükség is van ahhoz, hogy a nagyméretű üveglap kellően masszív lehessen. A könnyebb kezelés érdekében mindkét oldallapot zsanérra ültették, így könnyebben mozgathatjuk őket. Az előlap és a tetőlap alumíniumpanelt kapott, a tetőlapon pedig rengeteg hasznos portot helyeztek el: van itt egy USB 3.1 Gen2 Type C, két USB 3.1 Gen1 Type-A és két darab USB 2.0 Type-A port, valamint a szokásos audió csatlakozók, a bekapcsoló- és reset gomb.

Galéria megnyitása

Az A700 TG olyan széles, hogy szinte keresztben is elférne benne egy átlagos ATX alaplap. A ház 582 milliméter magas, 294 milliméter széles és 596 milliméter mély, üresen pedig 20,05 kilogrammot nyom a mérlegen. Belsejében szerelőablakkal ellátott alaplaptálcát, illetve kétkamrás kiépítést találunk, igaz, ez nem igazi kétkamrás rendszer, hiszen a tápegységet csak egy takarólap fedi, ami nem ér el a ház elejéig. Az alaplaptálcára Mini-ITX, micro-ATX, illetve E-ATX formátumú alaplapot szerelhetünk, választásunktól függően. A bővítőkártyákat 8 darab PCIe slot várja, ám a slot-tömb ezúttal 90 fokkal elforgatható, így ha a videokártya felső részét az oldallap felé szeretnénk fordítani, azt is meg lehet tenni. Az ehhez szükséges riser kártya a felhasználói dokumentáció szerint sajnos nem képezi a kínálat részét.

Galéria megnyitása

A hatalmas toronyházban négy HDD keret várja a 3,5 és 2,5 hüvelykes meghajtókat, a többi bővítőhely jóvoltából azonban további hat darab 2,5 hüvelykes, vagy éppen három darab 3,5 hüvelykes adattárolót is beszerelhetünk. Processzorhűtőből maximum 200 milliméter magas példányban gondolkodhatunk, a videokártya pedig maximum 310 milliméter hosszú lehet, de ha a HDD racket kiszereljük, akár 410 milliméteres bővítőkártya is befér. A tápegység maximum 220 milliméteres hosszúsággal bírhat.

A szellőzésről az előlap mögött és a tetőlap alatt három-három darab 120/140 milliméteres, vagy két-két darab 200 milliméteres ventilátor gondoskodhat. A ház alján további két darab 120 milliméteres ventilátor is elfér, míg a ház hátuljára egy darab 120/140 milliméteres légkeverőt szerelhetünk. Gyárilag két darab 140 milliméteres ventilátort kapunk, amelyek közül az egyik a ház előlapja mögött, a másik pedig a ház hátulján foglal helyet.

Galéria megnyitása

A folyadékhűtő szettek esetében az előlap mögött 420 milliméteres, a tetőlap alatt 360 milliméteres, jobb oldalon 420 milliméteres, a ház alján 240 milliméteres, a ház hátulján pedig maximum 140 milliméteres radiátor alkalmazható.

A Thermaltake új toronyháza már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 299,99 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap