Rendhagyó, kocka formájú számítógépházak az Abee-től

Az Abee kocka formájú számítógépházakkal rukkolt elő, amelyek letisztult dizájnnal és remek helykihasználással érkeznek.

Rendhagyó, kocka formájú számítógépházak az Abee-től

A japán vállalat több új modellel is előrukkolt, amelyek közül az RC04 és RC04G modellek mini-ITX, az RC07 és RC07G modellek pedig mini-ITX vagy micro-ATX formátumú alaplapok fogadását teszik lehetővé.

Az RC04-es család tagjai alumínium ötvözetből készültek, paneljeik pedig igényes és tetszetős szálcsiszolt alumínium lapkákból állnak. Az RC04-es modell csak feketében és ezüstben lesz elérhető, ezzel szemben az RC04G esetében már karbonhatású fekete, ezüst és barna színekből választhatunk, amelyek ráadásul krómhatású „fényezéssel” rendelkeznek majd. Az új, RC04-es sorozatú házak mindannyian 240 x 240 x 240 milliméteres mérettel bírnak.

Az RC04-es kuckók belsejében 190 milliméternyi hely áll a videokártyák rendelkezésére, processzorhűtőkből pedig csak az alacsony profilú, 55 milliméternél nem magasabb példányok jöhetnek szóba – például ez. A ház belsejében kompakt ATX tápegység kaphat helyet, de rajta kívül egy 3,5 colos adattároló, valamint két 2,5 colos meghajtó elhelyezésére is van mód. A sort egy 5,25 colos bővítőhely zárja.

A megfelelő szellőzésről egy 120 milliméteres átmérőjű előlapi ventilátor gondoskodik, amely percenkénti 1000-es fordulatszámmal üzemel.

Az RC07-es sorozat tagjai már 300 x 300 x 300 milliméteres mérettel érkeznek és ugyanolyan szín opciókkal lesznek elérhetőek, mint RC04-es társaik.

A micro-ATX és mini-ITX alaplapok fogadására felkészített újdonságokban már 240 milliméternyi hely áll a videokártyák rendelkezésére, processzorhűtőből pedig akár 115 milliméter magas példány alkalmazására is van mód.

A flexibilis meghajtótálcával ellátott kuckók egy 5,25 colos bővítőhellyel érkeznek és akár 6 darab 2,5 colos adattároló befogadására is képesek.

Amennyiben 3,5 colos adattárolókat szeretnénk használni, úgy azokból hármat pakolhatunk az újdonságokba. Egyidejűleg 3,5 colos és 2,5 colos adattárolókból maximum kettő-kettő fér a házakba.

Az RC07-es modelleknél ATX tápegység és 130 wattos külső tápegység alkalmazására egyaránt van mód, a megfelelő hűtésről pedig egy 120 milliméteres előlapi, valamint egy 92 milliméteres és két 60 milliméteres hátlapi légkeverő gondoskodik.

Az ezüstben és feketében érkező RC04-es és RC07-es modellek 376 és 449 dollárnak, míg a krómhatású fényezéssel ellátott, ezüst, karbonfekete és barna színben kapható RC04G és RC07G kuckók 388, illetve 451 dollárnak megfelelő japán jenért lesznek kaphatóak, méghozzá november második napjától kedzve.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward