Rendhagyó headset játékosoknak, Bass FX technológiával

A CM Storm Resonar fülhallgatók hátulján lévő mechanikával innovatív módon változtatható a mágnes pozíciója, így hatékonyan szabályozható a mélyhangok intenzitása.

Rendhagyó headset játékosoknak, Bass FX technológiával

A Cooler Master játékosokat kiszolgáló részlege, a CM Storm ma egy új terméket mutatott be, amely nem más, mint egy speciális headset. A fülhallgatóból és vezetékre szerelt mikrofonból álló termék szabadalmaztatott technológiával gondoskodik a tiszta hangzásról és az erőteljes mélyhangokról, de ezzel együtt anyaghasználatára sem lehet panasz, és persze dizájnja sem utolsó.

A CM Storm Resonar Gaming Headset névre keresztelt termék alumíniumházba épített hangszórókkal érkezik, amelyek egyenként 8 milliméteres átmérővel bírnak. A halójáratba illeszkedő hangszórókat a szabadalmaztatott Bass FX technológiával is felvértezték, ami intenzív mélyhangokat biztosít, legyen szó rendkívül pörgős játékról, vagy éppen pihentető zenehallgatásról.

A Resonar elsőként alkalmazza az említett Bass FX technológiát, amelynek lényege, hogy a fülhallgatók hátulján lévő kis szabályzóval elforgatható a hangszórók mágnese, így a mélyhangok intenzitása két szintben állítható. Ez a megoldás remek hangminőséget biztosít mindenféle szoftver alkalmazása nélkül – csak rajtunk múlik, hogy a mélyhangok intenzitását alacsonyra vagy magasra állítjuk, a hangminőség ugyanis mindkét esetben kiváló marad.

A Resonar headset hangszórói strapabíró házban foglalnak helyet, és természetesen jár hozzájuk három pár különböző méretű füldugó betét is, ami egyrészt passzív zajszint-csökkentőként funkciónál, másrészt a hosszantartó kényelmes használatról is gondoskodik.

A mikrofon vezetékre szerelve foglal helyet a rendszerben, működésére pedig aligha lehet panasz, hiszen gyártója szerint tisztán és érthetően továbbítja beszédünket, zavaró háttérzajok nélkül. Annak érdekében, hogy a terméket minél több konfigurációval lehessen használni, egy 3,5 milliméteres jack audió csatlakozókkal ellátott elosztót is rejt a csomag, így a fejhallgató és a mikrofon külön-külön is csatlakozhat a rendszerhez.

A hangszórók a 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományt fedik le, impedanciájuk pedig 20 ohm. A mikrofon egy Omni-Directional típusú megoldás, amely a 100 Hz és 10 kHz közötti frekvenciatartományban működik. Az egység jel/zaj aránya 58 dB körül helyezkedik el, érzékenysége pedig -44 +/-4 dB.

Jó hír, hogy az új headset speciális, 130 centiméter hosszú kábelt kapott, ami nem hajlamos az összegubancolódásra, a kiegészítők és a termék kényelmes tárolásáról pedig egy igényes, cipzárral ellátott tartó gondoskodik. Annak érdekében, hogy a játék és a telefonbeszélgetés között könnyedén és gyorsan lehessen váltani, vezetékes távirányítót is kínál a termék.

A Cooler Master CM Storm Resonar Gaming Headset várhatóan júliusban kerül az üzletek polcaira, ajánlott bruttó végfelhasználói ára pedig 12 990 forint lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward