Rendhagyó dizájnt kaptak a HIS új Radeon RX 5700XT kártyái

A kék és rózsaszín kivitelben érkező újdonságok között referencia órajeleken ketyegő, illetve tuningolt példányok egyaránt vannak.

Rendhagyó dizájnt kaptak a HIS új Radeon RX 5700XT kártyái

A HIS összesen négyféle Radeon RX 5700 XT sorozatú videokártyával rukkolt elő, amelyek közül kettő a Pink Army, kettő pedig a Blue Army sorozatot erősíti. Mindkét családban találunk egy referencia órajeleken ketyegő, illetve egy tuningolt modellt, ezek pedig mindketten a HIS jól bevált, IceQ X2 névre keresztelt kétventilátoros hűtését alkalmazzák.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A különleges megjelenést a hűtőtömb fedlapja, illetve a hátlapi hűtőlemez adja, ezek ugyanis kék, illetve rózsaszín dizájnt kaptak, némi mintával megspékelve. Az adott színvilághoz természetesen a ventilátorok forgórésze is passzol, ugyanis átlátszó kék, illetve átlátszó rózsaszín kivitelben érkezik, modelltől függően.

A rendhagyó kivitelben érkező újdonságok mindannyian 207 milliméter hosszúak, 147 milliméter szélesekés 51 milliméter magasak, azaz 2 slotnál egy picivel több helyet foglalnak az adott számítógépházban. A referencia órajeleket használó modellek esetében 1670 MHz-es magórajel, 1815 MHz-es Game Clock és 1925 MHz-es maximális boost órajel van érvényben. Ehhez képest a tuningolt változatok esetében már 1730 MHz-es magórajet, 1870 MHz-es Game Clock-ot, illetve 1980 MHz-es maximális boost órajelet alkalmaznak.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A 8 GB-nyi GDDR6-os fedélzeti memória természetesen minden esetben 14 GHz-es effektív órajelen ketyeg, a stabil tápellátást pedig egy hattűs és egy nyolctűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül biztosíthatjuk. A Videó kimenetek között szokás szerint három darab DisplayPort 1.4-es, valamint egy HDMI 2.0-s csatlakozó található.

Az új videokártyák az elkövetkező hetek folyamán kerülhetnek a boltok polcaira, várható ajánlott végfelhasználói áraikról azonban még nincs hír.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap