Rendezvényszervezés gombnyomásra

Rendezvényszervezés gombnyomásra

Az Eldanor Kft. az elmúlt hónapban mutatta be a marketingterülettel foglalkozó úgynevezett BTL-társaságok és a rendezvényszervező ügynökségek számára fejlesztett eventrix elnevezésű webes szoftverét.

A globális gazdasági válság hatására a megrendelők részéről ma már elvárás a minimális árrés, ennek hatására az egyes rendezvényszervező cégek objektív megkülönböztetése egyre nehezebbé válik. Ezért a klasszikus, ámde nem igazán egzakt "érzet és szimpátia" alapján hoznak a megrendelők döntéseket - állítja Gál Tamás, az Eldanor technológiai igazgatója. Véleménye szerint a jó rendezvényszervezés nem más, mint profi projektvezetés, és ezt már lehet informatikai eszközökkel segíteni.

Gál elmondta, hogy világszerte egyre több ügynökség használ projektkezelő szoftvereket, sőt egyre inkább terjednek az event management-specifikus programok is. E körből próbál a magyar megoldás kiemelkedni, például a számtalan automatizált funkcióval, forgatókönyv- és árajánlat-készítéssel és a megrendelésgenerá­lással. Ezeken kívül egy komplett pénzügyi, valamint egy CRM modul is segíti a rendezvényszervezők munkáját. A vezetők a projektekkel kapcsolatos információkat azonnal és bárhonnan elérhetik. A szervezési fázis alatt is lekérhetők a projektek pénzügyi kimutatásai és lehetőség nyílik a munkatársak leterheltségének és teljesítményének ellenőrzésére is. A szoftver iránt már komolyan érdeklődtek arab és izraeli rendezvényszervező cégek - mondta el a Napi Gazdaságnak Gál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward