Remekül szellőző, tágas Mini ITX ház a Thermaltake-től

A Suppressor F1 remek tulajdonságokkal érkezik, így sikere már csak attól függ, jó áron adja-e a gyártó.

Remekül szellőző, tágas Mini ITX ház a Thermaltake-től

A Thermaltake egy új taggal bővítette csendes számítógépházakat tartalmazó Suppressor sorozatát, az új jövevény pedig az F1 nevet viseli. A Mini ITX formátumú alaplapokat fogadó újdonság remekül bővíthető, külseje pedig letisztult, elegáns dizájnnal büszkélkedik.

A 3,2 kilogrammos Suppressor F1 260 milliméter széles, 276 milliméter mély és 319 milliméter magas, két oldallapja pedig egy-egy nagyméretű szellőzőt kapott, amelyek extraként még mágnesesen rögzülő szűrővel is rendelkeznek. A tetőlap ablakos kivitelben érkezik, az előlap pedig meglehetősen sivár, hisz egybefüggő panelt kapott, ami szálcsiszolt alumínium hatású felülettel bír. Az előlapi portokat a bal oldalra rejtették: itt két USB 3.0-s port, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet, valamint egy bekapcsoló gomb és egy reset gomb lapul, természetesen a szokásos visszajelző ledek társaságában. Az oldallapok a vállalat hivatalos weboldala szerint szabadon felcserélhetőek egymással.

5,25 hüvelykes meghajtók számára sajnos nem áll rendelkezésre bővítőhely, a többi adattárolót azonban négy bővítőhely várja: kettőben csak 2,5 hüvelykes, a másik kettőben pedig 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtók is elférnek. Az alaplap vízszintes pozícióban foglalhat helyet a rendszerben, a tápegység bővítőhelyét pedig alatta alakították ki – utóbbi akár 200 milliméter hosszú tápegységeket is fogad, természetesen kivehető szűrővel. Processzorhűtőből maximum 160 milliméter magas fér el odabent, a kiszemelt kétslotos videokártya pedig maximum 285 milliméter hosszú lehet, azaz akár egy referencia felépítést alkalmazó GeForce GTX 980 is elfér a termékben.

A szellőzésről gyárilag három ventilátor gondoskodik: a ház előlapja mögött egy 200 milliméteres, a hátlapon pedig két darab 80 milliméteres példány dolgozik. Az előlapi ventilátor helyére szükség szerint egy 120 vagy 140 milliméteres hőleadó radiátor is kerülhet.

Az acélból és ABS műanyagból készített Thermaltake Suppressor F1 várhatóan hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az egyelőre nem derül ki, hogy az újdonság pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward