RelaxNet: új mobilinternet-csomagok

RelaxNet: új mobilinternet-csomagok

A T-Mobile folyamatosan bővíti szélessávú hálózatát, jelenleg már a lakosság 69 százalékának lakóhelyén biztosít gyors mobilinternetet. A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile vállal a szélessávú (3G/HSDPA/HSUPA) internetszolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket általános szerződési feltételeiben. A mobilinternet iránti igény a megbízható hálózatnak is köszönhetően folyamatosan nő. A T-Mobile ezért a felhasználói igényekhez igazodva ismét megújítja havidíjas internetcsomagjainak kínálatát, így még előnyösebb feltételekkel kínál szabad internet-hozzáférést.

A két új promóciós, kifejezetten mobiltelefonos böngészéshez ajánlott Net 100 és Net 500 MB-os csomagokkal a korábbi, hasonló internetcsomagokhoz képest jelentősen megnövekedett adatmennyiséggel mobiltelefonon kényelmesen, rendszeresen, sőt a nagyobb csomaggal intenzívebben lehet netezni és e-mailezni. A két Net csomag ráadásul kedvező díjakkal igényelhető, a Net 100 MB havidíja 990, míg a Net 500 MB-é 1990 Ft, túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 Ft 10 kilobájtonként.

Az új, kifejezetten számítógépes internetezéshez ajánlott RelaxNet mobilinternet-család díjcsomagjai a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik, és legfontosabb előnyük, hogy a csomagok havidíjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően nincs túlforgalmazási díj. Így a RelaxNet csomagok teljes mértékben kiszámítható költségeket kínálnak, a havidíjon felül további díjat belföldi internethasználat esetén nem kell fizetni.

A RelaxNet díjcsomagokban a havidíj felhasználását követően a T-Mobile nullaforintos túlforgalmazási díj ellenében 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést. A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok 2009. július 1-jétől 2009. szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe. n."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward