Rekorder USB 3.0-s pendrive-ok a SanDisk műhelyéből

Egy 128 GB-os, USB csatlakozónyi méretű apróság, valamint egy 256 GB-os modell is érkezett.

Rekorder USB 3.0-s pendrive-ok a SanDisk műhelyéből

A SanDisk két különleges pendrive megjelenését időzítette a ma induló Computexre: az egyik a világ legkisebb 128 GB-os, a másik pedig a SanDisk legnagyobb adattároló kapacitású pendrive-ja.

128 GB-os SanDisk Ultra Fit 3.0 Flash Drive

A SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive alig nagyobb, mint egy átlagos USB Type-A csatlakozó, mégis elfér rajta 128 GB-nyi adat – ez akár 16 órányi Full HD videót is jelenthet. A parányi pendrive szinte alig lóg ki az USB 3.0-s portból, így diszkréten használhatjuk noteszgépben, asztali számítógépben, médialejátszóban, vagy éppen autós fejegységben is. A termék érkezése nagy jelentőséggel bír, hiszen elődje, a 64 GB-os példány alig egy évvel ezelőtt mutatkozott be, és máris sikerült előrukkolni egy kétszer nagyobb adattároló kapacitást nyújtó megoldással. A 128 GB-os apróság a hivatalos adatok szerint 130 MB/s-os adatátviteli sebességet kínál, igaz, gyártója azt nem árulta el, az olvasási és írási sebességek külön-külön hogyan alakulnak, így ez valószínűleg csak az olvasásra vonatkozik.

256 GB-os SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive

A másik friss adattároló már nagyobb méretben érkezik, de szintén komoly jelentőséggel bír: a 256 GB-os SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive jelenleg a SanDisk legnagyobb adattároló kapacitású pendrive-ja. Ennél a modellnél az USB 3.0-s csatlakozó – a nyomtatott áramköri lappal együtt – visszahúzható a műanyag házba használat után. A 256 GB-os adattároló terület mellé 100 MB/s-os adatátviteli sebesség társul, de az írási és az olvasási tempó külön-külön itt sem derült ki.

Az új SanDisk pendrive-ok 5 év garanciával kerülnek az üzletek polcaira, plusz jár hozzájuk a SanDisk Secure Access szoftver is, amelynek köszönhetően jelszavas védelemmel és 128-bites adattitkosítással védhetjük fontos fájljainkat. Ha megtörténik a baj, azaz adatvesztés következik be, a RescuePRO szoftver siet a segítségünkre, ami eredetileg fizetős, de a vásárlók egy évig ingyen használhatják.

A 128 GB-os SanDisk Ultra Fit USB 3.0-s Flash Drive 119,99 dollárba kerül, a 256 GB-os SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive pedig 199,99 dollárért cserébe vihető haza.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward