Rejtélyes videó az AMD legfrissebb termékéről

A vállalat a jelek szerint egy rendkívül alacsony fogyasztás mellett üzemelő újdonság leleplezésére készül.

Rejtélyes videó az AMD legfrissebb termékéről

Az alábbiakban látható beszédes vírusvideóval próbál az AMD minél nagyobb hírverést generálni legfrissebb termékének, amely hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerül.

 

A fenti kis videó két dologról árulkodik. Az első az, hogy a szóban forgó termék október kilencedikén jelenik meg, a második pedig az, hogy egy alacsony fogyasztású mobil termékről van szó, amely a jelek szerint ütőképes videó vezérlőt tartalmaz. A YouTube videó alatt egy inaktív link is található (amd.com/ultralowpower), amely további bizonyítékként fogható fel.

A SemiAccurate munkatársai szerint a fenti videó a Hondó APU egység bemutatójának előfutára, ami az AMD Z-01-es APU egységének utódjaként érkezik. A legfrissebb AMD útiterveken a Hondo APU Z sorozatú megoldásként tűnt fel, amely modelltől függően egy vagy két Bobcat processzormaggal és DirectX 11-es támogatással ellátott videó vezérlővel érkezik. Az új APU egység TDP-je várhatóan 4,5 watt lesz, ami a kétmagos Z-01 5,9 wattos TDP-jéhez képest figyelemre méltó előrelépés.

A Hondo a hírek szerint Windows 8 alapú táblákban kaphat helyet, így logikusnak tűnik, ha az újdonság még a Windows 8 rajtja előtt bemutatkozik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward