Shop menü

REDMI BUDS 6 – KEDVEZŐ ÁRON MÉG JOBB ZAJSZŰRÉS ÉS HOSSZABB ÜZEMIDŐ

A Xiaomi az olcsó viselhető kiegészítőkkel sok felhasználót érnek el, és most is magasabbra tudta tenni a lécet a vállalat.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Redmi Buds 6 – Kedvező áron még jobb zajszűrés és hosszabb üzemidő

A Redmi Buds termékcsalád nagy sikernek örvend, nem véletlenül. A nagyon kellemes árazás mellett valóban sok fejlesztést vonultatnak fel a termékek, így nem lehet a vásárlóknak hiányérzete, miközben spórolni is tudnak, ennél jobb kombinációra pedig nincs szükség. A Redmi Buds 6 a felmenőinél is jobb ár-érték aránnyal kecsegtet majd jelen állás szerint.

Egy egészen olcsón elérhető vezeték nélküli fülhallgatóról beszélhetünk, ennek ellenére dupla hangszórós felépítéssel alkották meg a tervezők. Található a Buds 6-ban egy 12,4 milliméteres hangkeltő és egy 5,5 milliméteres egység is. Ezek együtt szélesebb hangsávot tudnak majd megszólaltatni, így jobb részletességről gondoskodhatnak.

Galéria megnyitása

A lehető legjobb hangzást mindenki magának tudja beállítani a hangszínszabályozó használatával. Ezen a fronton újítás, hogy a fülhallgató képes külső eszköz nélkül is biztosítani több különböző hangprofilt. Továbbá adott a Sound ID funkció, amivel egy fülhallgatót többen különböző profilokkal használhatnak. Így mindenki az egyedi EQ beállításait kapja majd, mikor előkapja az eszközt, és kapcsolódik a mobiljával.

Galéria megnyitása

Biztosított a zavartalan zenehallgatási élményért az aktív zajszűrés. Az új ANC rendszer már 49 dB-es hatékonyságot tud elérni, ami meghaladja a korábbi Redmi Buds képességeit. Azt is hozzá kell tenni, hogy gyorsabban reagálja le a zajokat, és a fülbe illesztést követően automatikusan optimalizálja a zajcsillapítást a megfelelő eredményért. A szélzajjal is jobban boldogul, 9 m/s-os szelet teljesen el tud tüntetni, erre a Xiaomi elmondása alapján még MI-t is használ – vélhetően valamilyen gépi tanulási megoldásról lehet szó.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5.4 modult használ a Redmi Buds 6, viszont azt negatívumként kell említeni, hogy csak AAC és SBC kodeket alkalmaz, nincs magasabb minőségű hangátvitelt lehetővé tevő opció a tarsolyában. Támogatja az eszköz a 360 fokos térhangást, de azt hozzá kell tenni, hogy ez nem egy fejmozgást követő megoldás, csak egy általánosabb térhangról van szó. Lehet a Redmi Buds 6-tal két forráshoz csatlakozni párhuzamosan, és érdekessége, hogy akár még a kamera távvezérlésére is használható, így indítható távolról az exponálás, videófelvétel.

Galéria megnyitása

Fekete, fehér és kék színben lesz megvásárolható a termék. A fülesek magukban 5 grammot nyomnak, a hordozó tömege pedig 43,2 gramm. A tok kicsi, 61 x 51,7 x 24,8 milliméteres, ezáltal gond nélkül zsebrevágható. Egy szolid LED figyel ezen az állapotjelzésre, és egy USB-C csatlakozót kapott a töltések alkalmára. A fülesek IP54 tanúsítvánnyal rendelkeznek, de ez a tokra nem vonatkozik, ezt külön hozzátette a vállalat.

Galéria megnyitása

Egy töltéssel a Redmi Buds 6 10 órán keresztül lesz használható, és a hordózójában több alkalommal is újra lehet tölteni. Összesen már 42 órás üzemidőt lehet belőle kihozni, szemben a korábbi 40 órás maximummal. Jó hír, hogy van gyorstöltés támogatás is, és ez tényleg jónak ígérkezik. A rendelkezésre álló információk szerin 10 perc alatt képes lesz magába szívni a füles 4 órányi használatra elég tartalékot.

Galéria megnyitása

A Redmi Buds 6 vezeték nélküli fülhallgató Kínában kerül először a boltokba, 200 jüanba fog kerülni hazai pályán, ami átszámítva 10,5 ezer forintos összeget jelent. Persze a nyugati bevezetésénél ennél azért magasabb árral kell majd számolni, ahogy azt már megszokhattuk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére