RazerCon 2020 – Egész napos online közösségi eseményt szervez a Razer

A COVID-19 miatt számos nagy esemény rendezői virtuális show megtartására készülnek, nem kivétel ez alól a Razer új eseménye, a RazerCon 2020 sem.

RazerCon 2020 – Egész napos online közösségi eseményt szervez a Razer

A Razer egy érdekesnek ígérkező rendezvényről adott hírt, ami a RazerCon 2020 nevet viseli. A 2020 október 10-én megrendezésre kerülő esemény magyar idő szerint 18:00-kor nyitja meg virtuális kapuit, méghozzá egy látványos, kevert valósággal megfűszerezett vezetői beszéddel, amelynek keretén belül Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója számos újdonságról rántja le a leplet. A virtuális előadás hátteréül szolgál majd az ikonikus szingapúri várossziluett, ami pazar látványnak ígérkezik majd.

Az egész napos rendezvény, amibe nálunk az éjszaka és a hajnal is bele fog esni, a legújabb Razer termékek mellett számos egyéb érdekességet is tartogat. A vállalat partnercégei természetesen szintén izgalmas tartalmakkal készülnek, legyen szó az Intelről, az Nvidiáról, a Microsoftról, az ASRock-ról, vagy éppen a Western Digitalról, de rajtuk kívül játékkiadók is elhozzák készülő játékaikat. A játékok között szerepel a Romero Games által fejlesztett Empire of Sin - amelynek főbb pilléreit a legendás és díjnyertes játéktervező, Brenda Romero mutatja be - illetve az Echtra Games és a Perfect World Entertainment készülő dungeon crawlere, a Torchlight III, a nézők pedig emellett a Hasraf 'HaZ' Dulull által rendezett Mutant Year Zero filmadaptációba is bepillantást nyerhetnek.

Galéria megnyitása

Aki a sok hardver és játék mellett némi audiovizuális élményre is vágyik, részt vehet a világ első reaktív RGB LED világítással megfűszerezett élő közvetítésén. A Razer Chroma-kompatibilis eszközökkel rendelkezők tanúi lehetnek majd, ahogy eszközeik világítása összhangba kerül az EDM művészek, valamint a Sabaton és DragonForce heavy metal együttesek világszínvonalú produkcióival, azaz lényegében „zenére fognak táncolni” a fények.

Annak érdekében, hogy tétje is legyen az eseménynek, számos verseny és ajándékosztás is szerepel a programban, így egyebek mellett egy új Razer Blade 15-öt, illetve a partnercégek különböző hardvereit is meg lehet nyerni, de ezzel együtt játékon belüli tárgyakra és béta kulcsokra is számíthatunk az eseményen résztvevő játékstúdiók játékaihoz.

A globális eseményre itt lehet regisztrálni, a show startjára visszaszámláló is emlékeztet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap